Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan hocam sizin cyclone de Ö´n ve arka park sensorlerinin seslerinde gariplik oldumuHaKaN link' Alıntı:gözümün önünde aracı teslim alırken 15 dk için de cyclone sökülüp takılmıştı
bir problemden dolayı aracı teslim alırken değiştirildi
hayır herhangi bir değişiklik ya da aksaklık olmadıbulent_tnt link' Alıntı:Hakan hocam sizin cyclone de ôn ve arka park sensorlerinin seslerinde gariplik oldumu
Yoksa sadece necvox tami var boyle bi problem
ben kendi aracımın bluetooth unu kullanıyorum ve arayan kişinin ismi ve kimliği çıkıyor ekrandabulent_tnt link' Alıntı:Bana cyclone daha iyi gibi geliyor hem tema falanda yapilabiliyor necvox problemlerini duyunca hala karar veremedim
Peki hakan bey tel rehberine blutoothla ulasabiliyomusunuz veya rehberdeki isim arayinca ekranda arayan kisinin ismi cikiyormu
Necvoxta isim cikmiyor sadece numara cikiyor
bulent_tnt link' Alıntı:Boyle bi secenek varmiydi
Yani cyclone blutooth kapatip
Aracinkini kullanabiliyorsak guzelmis
O zaman cosmoda necvox lada ayni seyi yapabiliriz demek
Evet sonucta rehberde isim olduktan sonra sadece numarayi gostermesi cok sacma.Naj link' Alıntı:Böyle bişey mümkünmüş cihazı tanıtan arkadaş söylemişti..Göster dedim cihazınkine bağladı aracınkini oda yapamadı bende hala çözemedim..Necvoxta sadece numara gözüküyor sıkıntılı bi durum..