Bu araçlar hakkında yorum yapar mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cryp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erdem bana sorarsan bunların arasında 40bin liraya değecek araç panaromik camlı GTC. Diğer GTC lerle kıyaslayacak olursan hem OPC line hem de panaromik cam var, ki bu özellikler 3000lira için fazlasıyla değer. Golf lere gelince hiç bir ek özellikleri yok, gençken binmek istiyorsan bence tek kapı araçlara yönel. 4 kapı golf bana pek akla yatkın gelmedi. GT olan golf de bana kalırsa astra kadar şık değil. Honda ise ayrı, görünüşü çok güzel iyi de gidiyor ama ben olsam tercihim Panaromik GTC den yana olurdu.

Golv V GT derim !!!

bence gtc den birini al.

zaten hiç biri takas kabul etmeyecek

Panoramik tavanlı GTC yi tek geçerim bunların arasında...

hondalar son tercihim olurdu heralde.golf gt ile ilgili vw forumlarında okuduğum şikayetlerden sonra insanın kafasında ister istemez bu motor hakkında soru işaretleri oluşuyor.benim tercihim gtc'lerden biri olurdu heralde.ancak diğer bir taraftan bu civardaki bi bütçeyle mini cooper s'te güzel bir tercih olurdu bence.cooper s'in şürüşü gerçekten çok keyifli,aklında olsun

Gençken kullanıcam derseniz gtc alın derim. Ama Honda ve Golf'te güzel gider hani. Ama ben bunların hiçbirisini almam Cdti ile yoluma devam ederdim. Devir ekonomi devri :D Yada daha büyük hacimli dizel araçlara yönelirim.

40 lira felan gibi bi para vermeyi düşünüyosan başka araçalr bak audi a4 yada mercedes yada bmw yeni kasa o ilandaki arabalar 40 liralık araba değil ha almak istiyosan al sonra zarar ettim araçdan deme satamazsın o paralara o araçları binmek istiyosanda sağlam araba al audi yada mercedes enazından 40 lirana yazık olmasın saygılar

golf GT hem 1.4 hemde 170 hp seri makine + vergiside ötekilere göre düşük :)

Geri