Bu aracı nasıl bilirsiniz?

50 km yolda 50 kere lanet edersin.
bulaşma derim

İlk aracın istetmesi orjinalmiş. :)

50 km yolda 50 kere lanet edersin.
bulaşma derim

Ben yakınımın sedanı ile yaklaşık 200 km nin üzerinde yol yaptım, valla lanet falan etmedim, her zaman derim bir aracın bakımlı olması çok önemlidir, bir araç bakımsız ise Mercedes olsa bile insanı canından bezdirir.

Ben yakınımın sedanı ile yaklaşık 200 km nin üzerinde yol yaptım, valla lanet falan etmedim, her zaman derim bir aracın bakımlı olması çok önemlidir, bir araç bakımsız ise Mercedes olsa bile insanı canından bezdirir.
savaş bey size katılıyorum.
bakımlısını veya oynanmamış orjinale yakını nı bula bilirsen

Bu araçlar bir zaman favori idi ben ilk gördüğümde 21 yaşında idim ilk gördüğümde aracın etrafında 3 tur attığımı bilirim. ama üzerinden çok yıl geçti bunların bakımlı ve orjinalini bulmak bulunduğum ilde japon aramaya benzer ha illaki var bulabilene
4 ay oldu arkadaşın biri merak sarmış bu araçlara, arıyordu resimlerinden çok begendiği aracı görmeye gittik araç harabe hep uydurma yada eksik parça parça fiyatları ya çok pahalı yada bulunamıyor. far motoru bozuk tamir olmuyor açık şekilde bırakılmış vs.vs. arkadaşım bu sevdadan vazgeçti.

İşte bakımsız bir aracın sahibine yaptıkları. Ben sık sık araç alan-satan biri değilim, sadece keseme uygun, daha iyi bir araç bulursam bindiğim aracımı değiştiririm. Benim aracım günün her saati uzun yola çıkabilecek durumda olmalıdır. Varsın boyasında güneş yanıkları, solmalar olsun hiç sorun değil ama mutlaka diğer yerleri bakımlı olmak zorundadır. Amaç sorunsuz bir ulaşım olduğuna göre bakımlı bir Murat 124'ü bakımsız Mercedes'e tercih ederim :).

Savaş bey bu arabanın yıpranmamaşını bulmak çok zor.Zaten parça sıkıntısı olan bir araç.1000 tane bu arabadan varsa en fazla 10 tanesi sizin dediğiniz kdar temizdir.Zaten o kadar temiz arabayı kimse kolay kolay satmaz satılsada bulmak çok zor.Çünkü genelde bütçesi düşük gençlerint ercih ettiği ve sürekli hırpaladığı araçlardır bunlar.

Sedan'ın mekanik parçaları bu araca uymaz mı?

Benim yakınım arabasını 15-20 sene evvel bir çekilişte kazanmıştı, kendisinin karavan merakı olduğundan yazları bir ay boyunca Akdeniz kıyılarını gezerdi. Arabası yıllardır LPG'li ve 250.000 km civarında. O doğru dürüst bir masraf çıkarmadı diyor, bazı arkadaşlarda aman ha diyor. Bu durumda ortaya büyük bir çelişki çıkıyor. Elbette bu tür araçlar bir çok kişinin gözünde küçük Ferrari gibi, aradaki fark bu arabalar güzel gidiyor ama duramıyor, tıpkı Renault'un Flash serisi gibi. Yorumlarda adil olmak zorundayız. Bu araçları kullanıcıları çok hor kullanmıştır, kazalara karışmıştır, değerlerini bilmeyerek araçlarına şahin muamelesi yapılmıştır o nedenle temizini bulmak çok zor demek farklı, hepsini aynı kefeye koyup bu arabalar berbattır, hiç bir işe yaramazlar demek farklı şeylerdir. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek zorundayız.

Temiz ve bakımlı olduktan sonra neden alınmasın ki?bende de vectra a kasa 4x4 turbo hastalığı başgösterdi doktora sordum durum vahim dedi:) Edindiğim bilgiye göre çok az üretilmiş sayı olarak ya da Türkiye'ye ithalatı yapılmamış.

Kafam daha beter karıştı. Hepinize çok teşekkür ederim... :)

Şaka bir yana çok çok temiz bir şey bulunabilirse alınır gibi duruyor ama parça sıkıntısı kötüymüş. Oysa her şeyi göze almıştım. 2-3 bin her neyse, masraf bile yapabilirdim ama parça olmadıktan sonra neye yarar?

Yakın zamanda bir arkadaşım 91 model Hyundai Excel aldı. 270.000 km'de. Araç deli gibi gidiyor, deli gibi duruyor. Direksiyonu benim Vectra'dan daha hafif, dört cam otomatik, yol tutuş falan harika denebilir. Şimdi düşünüyorum da o zamanki Mazda Hyundai'den kesinlikle daha kötü değil. Mazda da en az Excel kadar gider yahu! :)

Parça sıkıntısı nasıl? Hiç mi bulunmuyor, çıkmacıları mı dolaşıyoruz; yoksa parçacılardan bulunabilir mi? Biraz daha yorum lütfen...

Geri