Bu araca bu fiyat nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Aracın piyasası o civarda ama bana hiç öyle ufak bir boya var gibi gelmedi, fotoları loş ışıkta çekmişler, aracı iyi inceletin ve km yi doğrulatın, temizse alınabilir.

bu işte biraz hile var gibi ya da nakit ihtiyacı fazla...

bence de bir tuhaflık var gibi. yaşına göre km orjinalse çok iyi. 5 senede 40 bin dizel için hiç kullanılmamış gibi bi şey. aklınıza yattıysa iyi bir ustaya gösterip alınabilir.

bir yakınımda 2008 model 1,6 tdci titanium paketli c-max var. henüz 32000km'de :D 2012 yılı içerisinde aracın bakımını yapan yetkili ford bayisi 38000 lira takas fiyatı önermişti yeni c-max için.

Binici için ideal bir fiyat, eğer gerçekten km ve araç orjinal ise alınabilir.

en iyisi servise götürüp incelettirmek araba gerçekten temizse alınabilir

Km'nin ve aracın orijinalliğin kanıtlanması durumunda alacak arkadaş zaten. Herhangi farklı bir şey çıkarsa vazgeçecek. Fiyat konusu kafamızı kurcalıyordu demek ki normal...

Herkese teşekkürler, konu kapatılıp silinebilir.

Ford C-Max olmadı arkadaşlar...

Şimdi aynı arkadaş Opel Astra düşünüyor. Bugün İskenderun bayisinden Astra H 1.6 Essentia için fiyat aldım. 33.750 TL olan liste fiyatını 33.000 TL yapacaklar. Bir de aşağıdaki ekstraları 750 TL karşılığında orijinal olarak yapacaklar.

- Yol bilgisayarı
- Arka park sensörü
- Karter muhafaza
- Ön sis lambaları
- Hız sabitleyici

Biraz daha zorlanabilir. Belki bu ekstralar 33.000'in içine dahil edilebilir diye düşünüyorum. Fiyat nasıl? Bu fiyata bu araba nasıl?

yol bilgisayarı nasıl opsiyon oluyor??? gerçekten merak ettiğim için soruyorum...

Geri