bu 98 vectra cd alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astracı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astracı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 98 model bir vectra cd buldum.Araçta motor %60 dendi.Bunun haricinde bir problem yok.Araç sahibi 14 demişti.Ekspertiz raporundan sonra 12000 olur dedi.Ekspertizde motor yapılmalı 1500 tl masraf dediler.Vectra sanroflu bu arada.Lpg li işli,amortisör,akü,triger,yağ ve filtreler yeni değişmiş.

İşte size soru: bu vectarayı alayım mı? almayayım mı?
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.Çok kararsızım lütfen yardım edin.

Fiyatı biraz daha kırdırabilirsiniz bence..

motoru yapılacak olan vectra başını ağrıtır

motor 156000 km de.

motor 156000 km de.

km düşürülmüş muhtemelen ama bilmiyorum 150bin km dayanmaz heralde motor 12 demiş 12ye düşmüş bence biraz daha şansınızı zorlayın araba size 13.5 a gelecek o zaman 500 daha düşürün bence

sadece sekman kurtarır mı acaba?sekman attırsak ne kadar tutar ki

12000 pahalı bence heleki 1500lira + masrafı var birde...

çok heveslenmiştim arkadaşlar bu araba için.Ümidim kırılmaya başladı.Vaz mı geçsek?

Ben olsam vazgeçerim. Vectra B'lerin motoru normal şartlarda 150.000 km civarında bitmez. Ya araç bakım felan yaptırılmadan son derece hor kullanıldı, ya da araca herhangi bir nedenle hararet yaptırıldı. Bunun nedenlerini tartışmak şu an için gereksiz ama 1500 TL'ye Vectra'nın motoru rektefe olmaz, olursa da idareten olur. Aracın diğer aksamları için iyi raporu verildiyse 10.000 TL.den itibaren pazarlığa başlayabilirsin.

evet savas amca demeliyim savas amca dogru söylüyor 1500tlye şahin doğan motoru toplanıyor:p

Geri