bu 98 vectra cd alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astracı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben olsam vazgeçerim. Vectra B'lerin motoru normal şartlarda 150.000 km civarında bitmez. Ya araç bakım felan yaptırılmadan son derece hor kullanıldı, ya da araca herhangi bir nedenle hararet yaptırıldı. Bunun nedenlerini tartışmak şu an için gereksiz ama 1500 TL'ye Vectra'nın motoru rektefe olmaz, olursa da idareten olur. Aracın diğer aksamları için iyi raporu verildiyse 10.000 TL.den itibaren pazarlığa başlayabilirsin.

maalesef böyle.Motor açıldıktan sonra yok sübap lastiğiydi yok segmandı yok pistondu yok iticiydi derken alıyo başını gidiyo masraflar.

vectra alırken ucuzlarıyla ilgilenmemek gerek. 3 - 5 fazla verip evladiyelik bir vectra alabilirsiniz.

Ben derim ki,sevmediğim bir şey ama biraz tabir-i Caize ölücü olun bu konuda. ;) 9.000 TL'den açın pazarlığı,satan arkadaşta büyük ihtimalle aracı elden çıkartmak istiyordur,pek fazla dayanamaz merak etmeyin bir an satayımda kurtulayım havasında bir insan ise..

sana sadece sabır diliyorum kardeşim,hiç acele etme arabanın dış gorunuşu,duruşu falan cok hoşuna gidiyor olabilir,ama bu hevesle buna aldanıp da alırsan cok pişman olursun cunku aynı şey benim de başıma geldi.

Bu saatten sonra 97-98-99 model arabalar alınmaz bence hepsi hurda oldu. Alırsanda bol bol para harcarsın...

150 binde motor bitmez diye birşey yok.bizim motor 95 binde yapıldı.yağ pompası arızası başımıza bela açtı ki hiçte hor kullanma durumu söz konusu değildi.
bu arada pistonların falan değişimi gerekirse ki değişir herhalde masraf 2500 den aşagı olmaz.

150 binde motor bitmez diye birşey yok.bizim motor 95 binde yapıldı.yağ pompası arızası başımıza bela açtı ki hiçte hor kullanma durumu söz konusu değildi.
bu arada pistonların falan değişimi gerekirse ki değişir herhalde masraf 2500 den aşagı olmaz.
Normal şartlarda GM üretimi bir motor asla 150.000 lerde bitmez. Yağ pompası arıza verince araç bir şekilde belli eder. Aracın her hangi bir aksamında arıza varsa motor ömrü için zaten km. bazında bir değer biçilmez. O nedenle bakımlar zamanında yapılmalı, değişmesi gereken tüketim parçaları zamanında değiştirilmelidir.

Afyon da güvendiğim ve daha önce astramı götürdüğüm usta en fazla 1500 harcarız dedi.Aracın bulunduğu yerdeki yetkili serviste ekspertizden sonra 1500 gibi bir masraf var demiş.Motorun %60 olduğu göz önünde bulundurularak söylenenler bunlar.%60 olan bir motor ne kadar gider acaba arkadaşlar.

150ooo de alman arabasının motoru ölmez. ha, yağsız susuz kalmıştır, o ayrı...

Geri