Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izmirde opel servisini aradım en az 200 liraya boyarım diyor sizce çok değil mi sadece tavanı boyanacak izmirde önerebileceğiniz bir servis var mı boya işim var.
tavanınıza karışmam ama yan bakalitleri boyatmadan önce size bir tavsiyem olsun..
kullanacağınız bakalit parlatıcıları var onlardan kullanabilirsiniz,motor koruma sıvısı güzel parlatır ama bunlar geçici olur..
sanayi fön makinasıyla bir ısıt ondan sonra bakın derim
Tavanı boyatıcam derken anladığım kadarıyla tavanın bütününü kast ediyorsunuz.Bence iyi fiyat vermişler.Bugün boyacılar,el kadar lokal boyaya bile 50 TL istiyorlar.Tavanın büyüklüğü ve boyanın kazınıp,tekrar macunlanması göz önüne alındığında iyi bence fiyat.Hatta az bile geldi gözüme açıkçası.
benim arabanın servisi en az 200 e çıkar dedi.demek ki 300 e kadar yolu var.
sadece boya işi yapan bir yeri aradım net 300 dedi.arkas otomotivi aradım kdv +işcilik +extra işcilik tavanın sökülmesi gerekebilir dedi ne alakaysa net 500 civar çıkar dedi.alt tarafı güneş yanığı be hocam
Ali abi,bence de kendi servisine götür o zaman.Tavan sökme ne alakaymış ya.Sanki yeni tavan takacak.Saf sandı herhalde,ya tutarsa falan gibisinden.Abi 300 dahi iyi fiyat.Bir eksiklik yapmazlarsa eski boyayı kazıyacaklar,tekrar astar,macun falan,sonra da boyama işlemi yapacak.Hatta abi,araya komple pasta cila da sıkıştırıver.Tavana mecbur yapacak boyadan sonra,gerisine de yapıversin hediye olarak.