boyanabilir mi?

corsa784512

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese merhabalar

corsa b nin lastik üzerindeki (çamurluk ) estetik amaçlı plastik aksamlarıı sprey boyayla boyanabilir mi.

aynı şekilde tampon üzerindeki plastik aksamlarıda spreyle boyanabilir mi.

benimkiler güneşten siyahan griye döndü.

değiştirsem ne kadar tutar.ve ya bişeyle kaplanabilir mi bu parçalar

Site içinde boyama yapan arkadaşlar vardı.

Mat karbonla kalanabilir belki, güzel olabilir. Bir arkadaşım aracının griye dönen aynalarını kaporta rengine boyatmıştı ve çok güzel olmuştu.

Bence speryle deneme renk rengi tutmayabilir boya akabilir kaplatmak çok daha mantıklı ümitin dediği gibi kaplat bencede birde o plastik yerleri parlatıyolar diye duydum sanki

Geçenlerde biri kapı kollarını boyamış konu açmıştı o konuyu bulursanız onun içinde sizin sorunuzu cevaplayacak bir kaç resimde var.

Plastik astar atıldıktan sonra boyanabilir.

peki savaş bey bu şeyi eski haline getirebilecek bi sprey bi ürün falan yok mu araba cilası gibi bişey

birde sormak istediğim arabamı 2 3 ayda bir görüyorum fren balataları paslanıyor yağmurdan.bu paslanma sorunu çözen bişey var mı.

balata spreyi diye bişey duydum şimdi bunu alsam kullansam balata paslanmasının önüne geçebilir miyim

O parçaları parlatacak birşey var ama adını bilmiyorum.Ben serviste tampon altında ki karlıklara sürdürtmüştüm.Aynı ilk günkü gibi pırıl pırıl olmuştu.Opel servisinde bakımda buralar mat falan demiştim,çalışan sağolsun hemen hallederiz dedi,birşey sürdü,eski haline döndü.Ne sürdüğünü sormak gelmedi hiç aklıma.Boyatmak istemiyorsanız,başka bir çözüm var yani.Yalnız boyatmaya karar verirseniz sakın sprey boya falan kullanmayın.Savaş abinin de dediği gibi plastik astar ve üzerine boya yapılabilir ancak. ;)

Benim on ızgara ve arabanın on tampon altında ki karlıkların rengi kısmen solmuş ve biraz da ciladan ötürü beyaz kısımlar olmuştu. Ben de plastik için siyah sprey aldım arabanın yapılacak yerlerini maskeledim ve yüzeye sıkmak yerine bir kapağın içine yakın mesafeden sıkarak sıvı hale getirip dış fırçasıni bandırıp yüzeylere sürdüm. Gayet güzel oldu, hatalar ısındıjtam sonra karlıklarda yapacağım. Fiyat olarak internette karlıklar tanesi karlık tanesi 25 , ızgara 60 kısa idi. Eğer beğenmez isem değiştireceğim dedim.

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

aracının tam marka model verirsen parça değişimi veboyama fiyatlarını verebilirim. 2 side basittir ama hiçbir zaman yenisi gibi olmaz. özelden mesaj at yardımcı olurum.

Geri