Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
250 tl ye ben nano korumanın kralını yaparım kendim aracın yeni ise malzemeyi al kendin yap o paraya bütün araca defalarda koruma yapacak ürün alınabilir buna koltuk lar lastikler falan dahil serviste hızlı cilayı basar gönderirler
Bir de seramik cila var.Sizin boya korumadan kastettiğiniz bu mu?Yoksa seramik cila başka bir şey mi?Geçenlerde Erdemirlerde gördüm bir insignia ya yapılmış çok güzel duruyor.1250 TL ama 1000 TL ye yaparız diyorlar.Bu konuda bilgisi olan var mı?
eğer yer probleminiz yoksa,bu işleri yapmaktan zevk alacağınıza inanıyorsanız teoride detaylı bir şekilde yardımcı olabilirim.ama bu durumunuz bu şartları sağlamıyorsa , Burak arkadaşın da dediği gibi kesinlikle önceliğiniz Meguiar's uygulama merkezi olmalı.Bir diğer alternatif de Sonax olabilir.
Ben aracıma ilk aldığımda kendim Bekbars 3K uygulamıştım 2015 9. ay da 2 yılını dolduracak. Tekrar uygulayacağım. 2 yıl dayanıyor. Diğerleri gibi 3-5 aya çıkmıyor. Boncuklaşma etkisi devam ediyor. Alman malıdır güvenle uygulayabilirsiniz.