Sırasıyla 3 ürün önereceğim hem siz uygularken zevk alacaksınız, hemde sonrasında gözleriniz kamaşacak.Ben bu ürünleri yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.Bir kere pasta cila için vereceğiniz paraya bu üç ürünüde alıp, canınız istediğinizde kullanabilirsiniz.
1-Meguiars Ultimate Compound Çizik Giderici Pasta 450ML (makinaya gerek olmadanda kullanabilirsiniz.Kılcal çiziklerden eser kalmaz ve aracınızın boyası neredeyse ilk günkü görünümüne kavuşur.Bu ürünü 1 kere uygulayacaksınız, zaten aşındırıcı özelliği çok düşük olduğundan boyaya veya verniğe zaredeyse zarar vermez.Piyasadaki pastalardan çok daha güvenlidir.)
2-Meguiar's Nxt Generation Tech Wax 2.0 Boya Koruyucu Wax(Bu mucize amatör ürünün 1 kutusu bana 1 yıl gidiyor.Her 1,5 ayda bir uyguluyorum.Zaten uygulama bittikten sonra ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.Boyanın üzerine ince bir film oluşturuyor.Hem derin bir parlaklık hemde koruma sağlıyor.)
3-Meguiar's Nxt Generation® Car Wash (cilalı Yıkama Şampuanı Ve Koruyucu) (Petrollerdeki veya yıkamacılardaki şampuanlar boya korumayı bile sökebilecek kimyasallar içerirken, bu şampuan uyguladığımız boya koruma katmanınıbesleyip, kalıcılık süresini arttırıyor.)
Ben bu 3 ürünü gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Bu ürünleri alırken 1 tane sarı uygulama pedi ve mikrofiber yıkama eldiveni almanızıda tavsiye ederim.Aracınıza kesinlikle fırça sürdürmeyin.İyi günler...