Boya Fiyatı Hakkında Yorum

iyi olacak bugun çıkıyor değil mi

iyi olacak bugun çıkıyor değil mi

evet abi bugun aldım aracı :S içim eridi manyak olmuş boya tonunda hiç bir fark yok, eridim aşık oldum araca o derece :) bide pasta-cila çok güzel yapılmış yagmurlu hava :) damla damla su üstünde :D çok güzel oldu yarın resim cekebilirsem cekeceğim cekemezsem pazar günü çekip ekleyeceğim resimleri :)

evet abi bugun aldım aracı :S içim eridi manyak olmuş boya tonunda hiç bir fark yok, eridim aşık oldum araca o derece :) bide pasta-cila çok güzel yapılmış yagmurlu hava :) damla damla su üstünde :D çok güzel oldu yarın resim cekebilirsem cekeceğim cekemezsem pazar günü çekip ekleyeceğim resimleri :)
ooooo Cengizim Hadi hayırlı uğurlu olsun ;) iyi ton farkı yoksa demek usta on numara iş çıkarmış ondanda allah razı olsun :) bu arada o duyguyu iyi bilirim cengiz bende boya korumadan aldığımda içim bi kıpır kıpır olduydu :D :D :D kesin fotolarını bekliorum aracın

hocam hayırlısı olsun inasanın arabasına yeniden aşık olması ne güzel bişey...:)

resimleri bekliyoruz...:D
benim aracın boyasıda çok güzel oldu ama pasta cilayı düzgün yapamadılar heralde....
şimdi güneşte bakıyorum arabaya dalga dalga gözüküyor araba... anlamadım neden olduğunu...:(

Evet Arkadaşlar Aracın Resimleri :) Yorumları Bekliyorum :S

Cengiz kırk bin kere maşallah güzel olmuş artık kontağı çevir vee tadını çıkar F-SANENİN :)

Cengiz kırk bin kere maşallah güzel olmuş artık kontağı çevir vee tadını çıkar F-SANENİN :)

saol burak :) cidden süper oldu ya ışığı uygun denk getirsem süper resimler cekicemde ancak bu kadar oldu :)

Maşşalah çok güzel olmuş şu plaka çerçevelerinide sökseniz 10 no olcak araç :D

Maşşalah çok güzel olmuş şu plaka çerçevelerinide sökseniz 10 no olcak araç :D

çok teşekkür ederim :) onu cok düşündüm ama plakalar biiraz ezik falan olurmu olmazmı diye kaportacıda takmış artık dedim neyse haftaya falan cıkartmayı dusunuyorum bende :D

Geri