Boya Fiyatı Hakkında Yorum

sadece tamponlar boyanırken dikkat edin masraftan kaçıcam diye astarsız boyamasın iki günde atar ALLAH muhafaza ;)

Ankara'nın gözünü seveyim. Ne de olsa memur kenti. Fiyat iyi, ustan da iyi ise problem yok.

valla hasarları tam olarak görmek gerek diycem ama dediğiniz kadarına bile bu fiyat çok iyi

Arkadaşlar Fiyattan Ebdişelenmiştim Zaten :)

Daha Sonra Gidip Çok Yerede Sordum, Uzun Uzun Acıkladılar Bu Fiyata İmkansız Dedileri, Ve Fiyatı Veren Kişiyle Gidip Konuştuk Tekrar, Astarsız, Metalik Boyaya Ufacık Yama Yapıcakmış, Bu İşi Bilern Adamlar İmkansız Dediler. Kısacası Adamın Arabayı Satarken Genelde Yapılan Satış Boyası Diye Adlandırılan, Kısa Sürede Atan Boyadan Uygulayacağını Ögrendik.

Bende Gittim İşi Profesyonelce Yapıcak Birisine Bıraktım Ustam Sayesinde, Aracta Boyanacak 5 Parça Çıktı,

1- Ön Tampon
2-Arka Tampon
3-Bagaj Kapağı
4-Sağ Arka Çamurluk
5-Arka Panel

100 Lirada Pasta+ Cila+ Boya Koruma

Toplam Fiyat 700 YTL ye Cuma Günü Bıraktım Arabayı 22 Mayıs ( Cuma Günü ) Teslim Alıcam Fotograflarını Bu Konudan Paylaşırım :)

Hayırlı olsun Cengiz fiyat zaten insanı süpheye düşürdüydü zamanında ben tamponları boyatacağım zaman sadece tamponlar için 300 alacaktı ;)

5 parça boya 5x120 =600+100 pasta cila : 700. Piyasa genel fiyatı.Pahalı değil.Önemli olan işçilik.

demiştim astarsız olabilir diye çakal herif ;) en güzelini yapmışsın kardeşim hayırlı olsun bencede önemli olan işçilik ;)

hadi hayırlı olsun Cengiz abi inşallah temiz bir işçilik olur. Bende bi kaç hafta sonra ufak göçükler çizikler için autoking e götürücem hasarların birazını kaskodaki mini hasar paketi karşılıyor üstünüde ben tamamlıycam.

demiştim astarsız olabilir diye çakal herif ;) en güzelini yapmışsın kardeşim hayırlı olsun bencede önemli olan işçilik ;)

Evet ya :D dedigin çıktı cidden, bencede böyle daha iyi oldu ya 350 lira vericektim seneye atıcaktı tekrar boya aynı parayı bulacaktı, bu sekilde daha güzel ve kaliteli olucagına inanıyorum sabırsızlıkla cuma gününe bekliyorum :)

hadi hayırlı olsun Cengiz abi inşallah temiz bir işçilik olur. Bende bi kaç hafta sonra ufak göçükler çizikler için autoking e götürücem hasarların birazını kaskodaki mini hasar paketi karşılıyor üstünüde ben tamamlıycam.

saol alican :) inşşalah temiz bi işçilik olur ama olucagına inanıyorum güvenilir bir yere bıraktık adam tanıdık vasıtasıyla olucagı için şişirme iş yapacagını düşünmüyorum, benim aldıgımdan beri boyleydi güzel güzel binmek istiyordum :D satmama kararı alınca yaptırayım cillop gibi cıksın araba dedim sonunda uyguladım :D kısa cuma günü alınca eklerim resimleri :D seninde kısa zamanda rutusları kaliteli ve güzel bi işçilikle çıkartman dileğiyle :D

Arkadaşlar Arabanın Hali içim Gitti valla ama yapılınca canavar olucak kesin :D

Geri