Bor un kullanılmadığı yer yok dünyada ayrıca yüzde 75 civarı bizde var ve en çok bizde var bor ... ve çoğu sektörde kullanılıyor yabana atmamak gerek...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BOR POWER
Özellik olarak diğer yağlayıcılar gibi konsantre kütlesi, sürtünme ve timken aşındırma testi direk yapılmaz.
Niçin; ...............................................BOR POWER katkılı yağın aşındırması milyonda (0) sıfır çıkmıştır.
“PPM: 0-AŞINDIRMA GÖRÜLMEMİŞTİR.”
Bu Test sonuçları İTÜ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİNDE, MCDP ile birlikte sertifikalanmıştır.
6- 6-7 ATOM büyüklüğündeki bu taneler, (1 metrenin milyarda biri yani 1 nanometre büyüklüğünde) hiçbir filtreye takılmadıkları gibi, saç telinden ince kanalları dahi takılmadan geçer ve tıkamazlar, 1 saç telinin 100.000’de biri büyüklüğünde Nanometrik küresel kristallerden oluşur.
Bor 1800 lü yıllar da bulunuyor heykeltraş tarafından yani tam hatırlayamıyorum ama öyle...araçlarda yakıt olarak kullanılan bor u yalış açıklıyyorlar Bor da bulunan Hidrojenle çalışıyor araç Bor la değil ynai ayrıştırması kolay olduğundan Borda ki Hİdrojen elementini kullanıp aracı çalıştırıyorlar aklıma geldi yazayım dedim...saygılar...
Metin abi kusura bakmada ben Hidrojen i kullanıyorlar diye biliyorum yani hidrojeni ayrıştırıp kullanıyorlar... belki yanlış biliyorum neyse yanlışşsam düzelltiğiniz için tşkler...saygılar...
sektörün devi mobil bunu keşfedememiş yani öylemi saçmalık bırakın bunları arkadaşlar bende kullandım ama hiç bi fark göremedim milyarlarca dolar harcayan mobil veya castrol bu tip katkıları zaten yağlarında kullanıyordur