Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben her konuda özellikle kişiler hakkında ne yazmışsam herzaman kanıtım verdır buyrun bakın bu küçük bir örnek
renkli olan yazılar benim diğeri zaten gökalp ben ordada gökalpe yazdıklarının yanlış anlaşılacağını söylüorum onun bana kötü bir niyetle demediğini biliorm diorm o hala kışkırttın dior evet yazdım dior ? eee hani espiriydi hani citti yazmamıştın...
ben her konuda özellikle kişiler hakkında ne yazmışsam herzaman kanıtım verdır buyrun bakın bu küçük bir örnek
renkli olan yazılar benim diğeri zaten gökalp ben ordada gökalpe yazdıklarının yanlış anlaşılacağını söylüorum onun bana kötü bir niyetle demediğini biliorm diorm o hala kışkırttın dior evet yazdım dior ? eee hani espiriydi hani citti yazmamıştın...
aykal sende dediklerini ciddiye alıyosun
ya bu göklapya sen tanıyamamışsın kasırgaya ne dio bi bilsen takma kafanaya ben bunda bir gram ciddi söz göremedim Fani işler bunlar takmayada deymez
uzatmıorum sadece üstüme atılan aykal şike yaptı şöle yaptı beni kışkırttı laflarına cevap veriom göründüğü gibi gizlim saklım yok herşey ortada ve kanıtlı dahada bişey söylemiorm benim oyum 52 değil 12 olsaydı attığım pm ler kimseyi germiyecekti bunada eminim ama nese...
ayrıcaaa pm atmaya devam edicem çünkü mod. olmayı istiyorum olabilmek içinde bana herkese lazım olduğu gibi oy lazım bunuda istemek en doğal hakkım ...