NAsıl bir kuvvet istediğin önemli, ama evde yapılacak en iyi hareket ; bacaklarını omuz seviyesinde aç, kollarını ileri uzat 20 kez çök ve kalk, bunu 4 set yap 20X4

sonra 15 dk otur

istesende istemesende mecbur oturacaksın zaten
Spor çok güzelbirşey, 28 yaşımdayım 14 yaşımdan beri spor yapıyorum, amacım hiçbir zaman vücut geliştirmek değil herzaman yüksek kondisyon sahibi olmaktı, 22-25yaşlarım arası sporu bırakmak zorunda kaldım 183 boyum var, 74 kilodan 92 kiloya çıktım

ama bunun sebebi spor yapıp sonra bırakmaktan değil, bunun basit bir sebebi var, spor yaparken günlük yediklerimden örneğin 2500 kalori alıyorum, bunun 2000 kalorisini bazal metobolizma yakıyor, 500ünü yaptığım sporda yakıyorum

Sporu bıraktıktan sonra aynı hızda yemeye devam edersem nolur ? 2500 kalori alırım, bazal metobolizma 2000 yakar, geriye kalır 500 kalori fazlalık, buda 1 günde 40 gram yağ hücresi eder

40x365= 14 kilo yağ
Yani spor yapan bir kişi sporu bırakmak zorunda kalırsa aynı ölçüde yemeyide azaltmak zorundadır, yoksa biyoloji kanunu olarak fazla alınan depolanır
Kilo vermek isteyenlere küçük bir tavsiye vereyim, bu tavsiye ile 1 ayda 4 kilo garanti vereceksiniz

bunu yazdıktan sonra diyetisyenler beni yakalasa ekmek paralarına sebep olduğum için beni döverler ; Aşağıda yazdıklarımı yapın 1 ayda 4 kilo garanti, ( kilolu olanlar için , 180 boy 75 kilo adam bu dediklerimi yaparak kilo veremez çünkü vücudunda verecek kilo yok

)
1- sabah kahvaltısını 1 dilim ekmek ,1 domates, 1 dilim yağsız peynir , şekesiz çay
2- öğle yemeği 1 tabak yağsız yemek, ekmek banmak yok, salata sınırsız yiyebilirsiniz.
3- akşam yemeği yağsız bir tabak yemek, en geç saat 18.00 da yenecek
4- saat 20:30 meyve
5- haftada en az 4 gün 1saat 30 dk dan az olmayacak şekilde spor yapılacak, eğer aletlerle çalışılıyorsa en az 800 kalori yakılacak, yüksek tempo yürüyüş yada düşük tempo koşu olabilir, 1 saat 30 dk nın 30 dk sı ağırlık çalışılabilir. eğer salonda çalışma imkanı yoksa dışarıda en az 10 km yürünecek 10 km yaklaşık 1.5 saat de yürünür.
6- abur cubur 1 ay boyunca tüketilmeyecek.
bu yazdıklarımı yapın 1 ayda 4 kilo garanti

ben 92 kilodan 76 kiloya sadece 8 ay gibi bir zamanda düştüm

sonra sporu ve sigarayı bıraktım tekrar 85 kilo oldum, şimdi birbuçuk ayıdır yine bu yazdıklarımı yapıyorum ve şuan 80 kiloyum

yaz aylarına kadar 76 ya düşer ve sahilde gezerken abartılı olmayan vücudumla gurur duyabilirim