Bod perde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ourcorsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arka sağ ve sol kapıları diyorsanız, kapı lastiklerini hafif kaldırdığınızda bazı yerlerde çukurlar olduğunu görebilirsiniz o çukurların üzerine taktım tırnakları sorunsuz oturdular yerlerine.

bagaj arka camdan bahsediyorum ust kısımdakı fıtıllere tırnagı takarken bıraz zorlandım cunkı ust kısmı yapısık gıbıdı bı kısmını yırttım bıle dıyebılırım aynı sorun sendede oldumu?

bagaj arka camdan bahsediyorum ust kısımdakı fıtıllere tırnagı takarken bıraz zorlandım cunkı ust kısmı yapısık gıbıdı bı kısmını yırttım bıle dıyebılırım aynı sorun sendede oldumu?

arka cama tırnak takılmıyor tırnaklar yan camlar için olması lazım

arka cama tırnak takılmıyor tırnaklar yan camlar için olması lazım

olabilir ben arka camlari 3 er tirnakla taktim 2 tane kalmisti onlarida arka camda degerlendirdim. Ama cami delecektim neredese takarken. :)

Arka cam için 2 tırnak takılması lazım. Yani bagaj kapalı iken üst kısma denk gelecek çünkü karşısı plasti kısma giriyor. Yan camlar için 3' er tane yeter.

fotoları merak ettim

Arka cam için 2 tırnak takılması lazım. Yani bagaj kapalı iken üst kısma denk gelecek çünkü karşısı plasti kısma giriyor. Yan camlar için 3' er tane yeter.

ben sitesinde videosunu izledim ama tırnak taktıklarını görmedim :) öyle tırnaksız taktım ben :)

Kürşad bey bagaj kapağını kaldırınca perde düşmüyor mu? 2 tane de oraya lazım.

valla düşmüyor yerinde sabit bir şekilde duruyor, eve geçince bende bi bakayım takılacak yer var mı yok mu?

Geri