Bizim polislerimizin yabancılardan ne eksiği var? =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öyle de böylede isimleri hiç değişmiyor.hala aynasızlar.şaka da olsa her maslekte iyi kötü vardır.insanlığı unutmamak gerek.taşıdığımız formalar birgün gelip çıkacaktır.Geride insanlıktan başka hiç bir şeyimiz kalmaz.Allah yine de zeval vermesin.

herşeyleri tam bi saygıları eksik geçenlerde kimlik kontrolü yapmak için durdurdular şu kimlikleri verin hele diyor bu nasıl polis olmuş nasıl sınavlardan geçmiş anlamadım.

+1 ;)

Basit bir örnek;
Çok üzücü bir durum. Ama konuya bir de şu açıdan bak. O kişi değil polis başka bir kurumum görevlisi de olsa onun karekteri asla değişmez. Belli ki gereken terbiye ve eğitimi almamış veya alamamış, ne ailesi onu eğitebilmiş ne o kendini eğitebilmiş ne de kurumu onu eğitebilmiş. Bu adamı bu saatten sonra hiçbir kişi eğitemeyeceğine göre ben yetkili olsam kapının önüne koyarım. İnsanın kendine saygısı olmasa bile en azından temsil ettiği kuruma saygılı olması gerekmez mi? Hep espiri konusu yapıyoruz ama eğitim gerçekten şart.

gerekli ceza verilir ve yaptırımlarınız güçlü olursa.

polise pisiklet bile çok gelecektir emin olun.
Haketmediklerinden değil ,gerek olmadığından...

Çok üzücü bir durum. Ama konuya bir de şu açıdan bak. O kişi değil polis başka bir kurumum görevlisi de olsa onun karekteri asla değişmez. Belli ki gereken terbiye ve eğitimi almamış veya alamamış, ne ailesi onu eğitebilmiş ne o kendini eğitebilmiş ne de kurumu onu eğitebilmiş. Bu adamı bu saatten sonra hiçbir kişi eğitemeyeceğine göre ben yetkili olsam kapının önüne koyarım. İnsanın kendine saygısı olmasa bile en azından temsil ettiği kuruma saygılı olması gerekmez mi? Hep espiri konusu yapıyoruz ama eğitim gerçekten şart.

Abi tabiki de.

Ne olursa olsun,ister polis olalım,ister mühendis olalım,istersek çöpçü olalım. Ne olursa olsun,kendimizin farkında olmamız gerekir. Ne iş yaptığımızı,o işi neden yaptığımızı çok iyi anlamamız gerekir diye düşünüyorum.

Bugün kime sorsan ne için çalışıyorsun diye,herkes ekmek parası için der. Hiç bir polis kalkıpta,ben vatandaşımı korumak için çalışıyorum demez. Hiç bir çöpçü kalkıpta,ben ülkemin sokakları temiz olsun diye çalışıyorum demez. Hiç kimse ben mesleğimi seviyorum,mesleğime aşığım demesin. Herkes o mesleği,para kazanmak için yapıyor. Yani,herkes önce parayı düşünüyor. Gerçi bu dediklerimin,konuyla ne alakası var onuda bilmiyorum. :D Konuyu nasıl buraya getirdiysem. :D

Kısaca şunu demek istedim; :D

İnsanlar,ne iş yaptığının farkında değil,yani tabi ki ne iş yaptığını biliyorda. Adam kalkıpta,ben bu devletin polisiyim,şöyle davranayım,böyle davranayım demiyor. Adam normal polis değilken nasıl davranıyorsa,öyle davranıyor sonuçta o işi para için yapıyor..

Beynim döndü,dediklerimi anlaşılmayacak biliyorum kusura bakmayın. :)

vay burak gecmış olsun polısede cattın helal olsun :D:D
sönmezden aşagı ınerken polıs var meşhur kımse sevmez beleş mezar bulsa gırer öyle bır ınsan :D
bundan 2sene evvel otobus duragında beklıyorum acıll bı durum oldu geldı yanıma memur bekleme yapma dedım babam gelıcek ılac alıyor sımdı kalkıcam benle pazarlık yapma lan cekerım arabanı aynen böyle söyledı dedım gelıcek araba benle halen pazarlık yapıyor dıyo ya gıt gözum görmesın senı dıyo serfsız bende kalkış yaptım kızdım patı cektım ındım asagı petrole dedım gelır kesın ceza yazar serfsız gelmedı :)
memurlugun cılkını cıkardılar saygı ıstıyorlar madem saygı ıstıyon bana ınsan gıbı davran saygı gör davranmazsan cokta umrumda takma kafanı her polısın karnında bır tavukluk yer vardır polıs ata sözudur bu :D

Katılıyorum !

İnsan yetiştirmenin önemi ortaya çıkıyor.

Ne kadar yakışıksız ifadeler ve benzetmeler..Polise diklenmeyi övğüye değer buluyorsun hadi o kaba ve saygısız ki vatandaşlar arasında da polise o şekilde davranan var ne oldu vatandaşları şerefsiz diye genelleyelim mi,midesinden tavukluk yer varmışda bilmem ne.

2 saattirde yazı orada duruyor bravo site yönetimi.

Ne kadar yakışıksız ifadeler ve benzetmeler..Polise diklenmeyi övğüye değer buluyorsun hadi o kaba ve saygısız ki vatandaşlar arasında da polise o şekilde davranan var ne oldu vatandaşları şerefsiz diye genelleyelim mi,midesinden tavukluk yer varmışda bilmem ne.

2 saattirde yazı orada duruyor bravo site yönetimi.
eger bana ınsan gıbı davranmassa kusura bakma övgu dolu sözler söylemem benım yazdıgım yazıyı burak anladı zaten polıslerın hepsıne lafımız yok ama bu bır gercek benım dusuncem basıma gelen olayıda yazdık zaten

Olayla ilgili polisin kaba ve saygısız davrandığını bende belirttim zaten.Burada gıyabında laf söylemek sana öyle bir davnanışta bulunmuş olsabile şık olmamış.Benzetmelerinde gayet nezaketsiz olmakla beraber polise dikleneni övmekde cabası.
Bu nezaketsizlik her kurumda var maselef ne yapalım burda saydıralım mı onlara.

Geri