savaş abi abi dememde bi sakınca yoktur umarım... cok haklı konustunuz kesinlikle her kelimeniz yabana atılır deil... bu dediklerinizi unutmamak lazım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
servise insignia 2.0 tubo 4*4 geldi. baskanlık arabasıymiş, koruma için ..
cok ii di yaa
Bu kazalar daha çok beyefendilerin 200km/s ile yol almak istemesinden olmuyor mu? Medeni ülkede Cumhurbaşkanından memuruna kadar herkese trafik kuralları eşit uygulanır...Kaç tane memur bu güvensiz araçların yaptığı kaza neticesi ya hayatlarını kaybettiler ya da sakat kaldılar.
İyi veya kötü görevliler her meslekte olur. Benim teyzeoğlunun Almanya'da polisle başı derde girmişti, ancak 1,5-2 sene kadar sonra ülkeye dönebildiğinde havaalanında polislerin boynuna yapışmıştı. Göreviyle ilgili bilgi ve eğitim eksikliği var diyorsan o durum ülkenin temel kaderi, kaba kuvvet dersen maşallah kimse millet olarak elimize su dökemez. Trafikte hata yapan magandaları uyarınca 3-5 yiğit delikanlı tarafından ya bir güzel dayak yeriz ya da pis bir kurşuna fit oluruz, askerde hata yapan mehmetciğin, sanayide ustanın istediği anahtarı yanlış getiren çırağın, kocasına gık diyen kadının ensesinde boza pişirmek hayatın olmazsa olmazları arasındadır.
Zaten sorun oradan kaynaklanıyor ya. 8 silindirli 5000-6000 cc lik Mercedes ve BMW marka makam araçlarının eskordluğunu yapan araçların en babası 2000 cc. lik araçlardan oluşmuyor mu?Bu kazalar daha çok beyefendilerin 200km/s ile yol almak istemesinden olmuyor mu? Medeni ülkede Cumhurbaşkanından memuruna kadar herkese trafik kuralları eşit uygulanır...
O satırları polisimiz için yapılan bir yorum için yazdım. Bizim polisimiz kaba kuvvet kullanıyor diye eleştiriliyor ama bu sorun aslında toplumsal bir sorun. Yorumun mantıksız ve etik olmayabilir ama bu durum kaba kuvvete yatkın bir toplum olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Birçoğumuz, karakolda, askerlikte, tahsil hayatımızda hatta ve hatta yaşadığımız aile içinde şiddete maruz kalmıyormuyuzaynen hepsine katılıyorum savaş bey..:good:
ayrıca farklı meslekleri karşılaştırmak mantık ve etik açısandan ne kadar gerekli ya da doğru..
O satırları polisimiz için yapılan bir yorum için yazdım. Bizim polisimiz kaba kuvvet kullanıyor diye eleştiriliyor ama bu sorun aslında toplumsal bir sorun. Yorumun mantıksız ve etik olmayabilir ama bu durum kaba kuvvete yatkın bir toplum olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Birçoğumuz, karakolda, askerlikte, tahsil hayatımızda hatta ve hatta yaşadığımız aile içinde şiddete maruz kalmıyormuyuz.
O zaman yanlış anladığım için kusura bakmayanlış anlaşıldım.. ben herhangi bir meslek gurubundaki kötü örnekleri eleştirirken (ki gayet normal) diğer bir meslek gurubunu komple iyiymiş gibi göstermenin mantıksızlığını kast etmiştim.. amacım herhangi birini eleştirmek değil zihniyeti eleştirmektir..