*Evlenme teklifi etmek için polisten yardım istedim görev başında soğuk birasını yudumlarken seninle uğraşamam git başımdan dedi.
*İzmirde çevirmeye girdim. Filmleri söktürüyorlardı. Polisin tutumu o kadar güzeldi ki anlatamam 4 arabayı çevirmiş neden yasak olduğunu anlatıp arkadaşlar ceza yazmak istemiyoruz lütfen film camlarınızı sökün demişti. Bu kadar güzel tavra güzel apaci bir gencimizin cevabı ilk önce siz kendi ekip otonuzdakileri sökün diyince, Polis tekrar neden olduğunu açıkladı ve tekrar ekledi lütfen filmleriniz sökün eğer istemiyorsanız araçları bağlayacağım demişti. (Bu arada bendekiler perde olduğu için çıkarttım yoluma devam ettim)
Alın size 2 farklı tavır. Her zaman her sektörde çürük elmalar vardır. Bazı arkadaşlar bu arabalar fazla onlara demiş. Bana göre araçlar zıhlı olmalı bakın en son şehit olan polis'lerimize adamlar araca ateş açıyorlar ve polisler araç içinde ölüyor. Bence az bile bu araçlar. Bu arada siyasi düşünceniz ne olursa olsun bu adamlar bu araçlarla Bir devletin BAŞBAKANI'nı CUMHURBAŞKANI'nı taşıyorlar. Bunlardan herhangi biri ölürse ne olur hiç düşünmeden konuşuyorsunuz. Ekonomi 1 gün patlar, $, € alır başını gider. Onu boşverin bu işten rant edecek illegal gruplara pirim vermiş oluruz.
Belki yaşı ufak olan arkadaşlarımız bilmez fakat bakınız Turgut ÖZALa yapılan süikatte Türkiye ekonomi yönünden 1 günde 10yıl geriye gitmişti.
:tesk:
Gerçekten tüm anlatılması gerekenleri kısaca özetlemişsiniz.Harfiyen katılıyorum.