Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet soğudum ben bu arabayı 140.000 de die aldım yoksa 300.000 e dayanmıs arabayı almazdım...aldığım galeriye söyledim param yok şuanda dedi bende ayın 31 ine kadar tamamlamasını rica ettim...
Benim kafadansınŞimdi burada bu konuları okuduğumda tüylerim resmen diken diken oluyor. Aracımı satıp başka araçlar alma düşüncesi olmama karşın artık. Bu konulardan sonra en azından aracımın huyunu suyunu biliyorum diyorum. Elimizdeki aracımızdan da olmayalım durduk yere... sıfır alana kadar binmeye devam.
Benim kafadansın. Üçkağıtçıların kol gezdiği bir ülkede ikinci el bir eşya almak için bir değil bin kere düşünmek lazım. O nedenle şimdilik "benim eskim elin yenisinden bin kat daha iyidir" diyerek kendimi avutuyorum.
Abi yani düşünmemek elde değil. Şimdi bindiğim aracın motorunu 150 000 sıfır yaptırdım. Şu anda araç 165 000 de iki yılda bu kadar oldu. Aracın şanzuman yağından tut aklına gelen her bakımları zamanında yapılmakta. Aracın huyunu suyu biliyorum. Şimdi aracı vereyim de bir araç alayım desem ne çıkacağı belli değil. Eğer ki şahsen bir araç alsam sanırım 5000TL harcamayı da göze almam gerek. Ya değilse hayatta binemem orama burama batar o araç
Durum böyle olunca da benim kendi aracım çok ama çok iyi diyorum. Sadece araca kıl oldum nokta çok yakması ama oda değer yaw... başıma iş almaktansa yaksın sorun değil :rakir: