baba bizi vuran vuruyo ahanda en yakın örnek 2 temmuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarıkat elbet vardır da 13 yasında etegı opulecek dın ustadı yoktur ...ayrıca ALLAH' a yakın olmak ıcın tarıkata da gerek yoktur ulkemızde yesıl sermayeden kımlerın nemalandıgı ortadayken bubnları tartısmanın da mantıgı yoktur koseyım sakaklım cıksa cember bırakıp dalacagım aralarına benım kastettıgım kısıler farklı anlayan anlamıstır normal dınınde ımanında olanlara hasa lafımız yok ALLAH yar ve yardımcıları olsun...Mevlana Hz. leri Mevlevi Tarikatının , Hacı Bayramı Veli Hz. leri bayramiye Tarikatının , Seyit Abdulkadir Geylani Hz. leri Kadiri Tarikatının , Şahı Nakşibendi Hz. leri Nakşibendi tarikatının piridir ve ben gerçek bir Kamil mürşit bulan kişi intisap eder bunda bir hata yanlış yoktur. Çocuk dahi olsa insanımızın Seyitlerimize gösterdiği hürmeti el etek öpmek olarak algılamamak lazım. Çok hassas bir konuda yazmışsınız onun içinde ben yazma gereği duydum. Tarikat vardır ve haktır. Sadece yazdıgın bu kısmı çok sert buldum yazmak istedim. Sevgilerimle .
abi sıkıntı burada zaten herkes dını bılgısı olan bır ustaddan medet umuyor ,ondan sonra ne oluyor arapçadan kur'an okuyan herkese coluk cocuk demeden tav oluyorlar rahmetlı anneannem ülket posetlerını yerde gorunce alıp opup kenarab koyuyorduDin konusunda yorum yapacak kadar dini bilgim yok ama ortada gezinen sahte dindarları gördükçe insanlığımdan utanıyorum.
biz müslümanız hak hukuk gozetırız ya ondan olmasın kardesım sız yurt dısında yasıyorsunuz adamların etık ,lırık,dını ve ınsanı kurlallarını bılıyorsunuz ya da ben bıldıgın ızı sanıyorum bızde hersey dınle ,ımanla ozlestırılmıs bızde oruc tutmazsan dayak yersın markettkı suyu bosver depremın ılk gununde ayumı ıle röportaj yaptılar ,ağabeyını aramıs demıs kı abı markette ne varsa al stok yap onun cevabı kesın ve net olmus sen turkıyede fazla kaldın kendını ne sanıyorsun bız oyle yapamayız ,baskada yoruma gerek yok ben bunu canlı ızledım ısı nereye getırecektık vıcdan yok,ınsanlık yok barı cok ovundugumuz dınımızzın ogretısınden feyz alırız dıye umduk kusura bakmaBurdada lafı evirip çevirip Muslumanliga getirmissiniz ya, pes artık!