-Biraz Japon ol, Japon!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hatirlatma kusura bakmayin bu ülkemi seviyorum batisi dogusu ile hepinizi kucaklarim
bu ülkeyi cumhuriyeti kürt türk lazi cerkezi ile kurduk..atalarimiz kalksa mezardan yüzümüze tükürür....bu kavga niye? yahudiler icinmi?

forumu 2 gün boş bıraktık nereler gelmiş....Abilerim, kardeşlerim ben sadece Japonların kültürlerindeki sonsuz saygıya değinmek istedim.Konu islamiyete gitmiş,oradan başka yerlere oradan da terör örgütüne gelmiş.Özüne dönelim...

Japonları severim ben...:D
bende severim,dünyada en barisci,en saygili insanlardir....fitne fesad yoktur..babam rahmetli anlatirdi kore savasindan sonra iki hafta japonyada kalmislar...diyor malboro uzatirdik kafasini cevirip yere tükürürlerdi diyor...

forumu 2 gün boş bıraktık nereler gelmiş....Abilerim, kardeşlerim ben sadece Japonların kültürlerindeki sonsuz saygıya değinmek istedim.Konu islamiyete gitmiş,oradan başka yerlere oradan da terör örgütüne gelmiş.Özüne dönelim...

e bosa dememısler laf lafı acıyor dıye sahıden de fazla karıstı konu bıraz da benı katkılarımla sanırım :D

yok ben sevmem japon arabalarını.. hele hondacıları.. gerçi toyotacılara daha gıcık oluyom.. ama japonlar sevimlidir..:D

ama yinede....

7180d1259075532t-ne-mutlu-turkum-diyene-guzel-masa-ustu-calismalari-013hye-jpg

Geri