-Biraz Japon ol, Japon!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardesım ıslamı yasıyorum dıye tarıkata gırıp ne udugu belırsız serefsılerın coraplarını mubarek dıye aracının aynasına asan unıversıte mezunu sosyete gullerının,yıne tarıkata gırıp bacak kadar cocugun elını etegını openlerın ,ALLAH' I unutup sözde diplomasını ondan aldıgını sandıkları seyhlerın ıvır zıvırların,ismi lazım değil amerikadaki birilerinin saygı duyulduğu hürmet gördüğü bir ülkede ne rönesansı ,ne müslümanlığı :D aha benı de hizbullah vurabilir bu söylemler cok sakıncalı ama onlar sadece kendini kandıran zavallılar cehennemde benden cok yanacaklar :D

:alkis::alkis::alkis:

Bir yerde okumuştum.

Japonların tarihleri boyunca en çok saygı duydukları millet Türklerdir, diye... Ancak son birkaç yüzyıl içinde bu saygı nefrete dönüşmüş durumda imiş. Nedeni ise ortada, malum!

Düşününce gerçekten kabul ediyorum. Türkler tarihleri boyunca ahlak anlamında Japonlardan geri yaşamamışlardır. İlk sayfadaki alıntıda sözü geçen durumlarda bir Türk gereğini yapar. Ancak bu günümüz Türkiye Türkleri için geçerli değil! Kesinlikle değil!

Artık bunun faturasını ister din sömürüsüne çıkarın, isterseniz de Türk'ün öz benliğinden çeşitli nedenlerle uzaklaştırılmasına çıkarın.

Acı ama gerçek. İslam'ın yanlış algılanışı sonucunda bugün bu durumdayız. Ya gerçek İslam'ı bulmalıyız, ya da Türk'ün öz kültürünü yaşamalıyız. Her ikisi birden olursa tadından yenmez olur tabii!

Bir yerde okumuştum.

Japonların tarihleri boyunca en çok saygı duydukları millet Türklerdir, diye... Ancak son birkaç yüzyıl içinde bu saygı nefrete dönüşmüş durumda imiş. Nedeni ise ortada, malum!

Düşününce gerçekten kabul ediyorum. Türkler tarihleri boyunca ahlak anlamında Japonlardan geri yaşamamışlardır. İlk sayfadaki alıntıda sözü geçen durumlarda bir Türk gereğini yapar. Ancak bu günümüz Türkiye Türkleri için geçerli değil! Kesinlikle değil!

Artık bunun faturasını ister din sömürüsüne çıkarın, isterseniz de Türk'ün öz benliğinden çeşitli nedenlerle uzaklaştırılmasına çıkarın.

Acı ama gerçek. İslam'ın yanlış algılanışı sonucunda bugün bu durumdayız. Ya gerçek İslam'ı bulmalıyız, ya da Türk'ün öz kültürünü yaşamalıyız. Her ikisi birden olursa tadından yenmez olur tabii!

+1
bravo

Marmara depreminden birçoğumuzun gözlemlediği bir iki ayrıntı;

* 1 litrelik kolalar 2,5 litrelik kola fiyatına satılmadı mı?.
* Hasar görmüş, içine girilmesine izin verilmeyen evler iki ayaklı farelerce talan edilmedi mi?
* Enkazda yaralı arayacaklarına para/altın arayan insanları görmedik mi?
* Şehir dışından akın akın deprem bölgesine hırsızlar gelmedi mi?
* En acısı hasar görmüş evler kabaca alçıyla, sıvayla, boya badana ile onarılıp başkalarına kakalanmadı mı?

Son yıllarda hızla yayılan hayat görüşümüz "Başkasından banane" :(.

Ben bu olayın dinle, mezheple, inançla falan alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hayvanlarında dinleri, mezhepleri yoktur. Ancak birbirine saygı dıumak, korumak, merhamet etmek ve paylaşmak gibi içgüdüsel meziyetleri vardır.
Japonyada yaşanan nükleer felaketten sonra bu konuyu konuştuğumuz dostlarımızla ortak kanımız artık bu ırkın kolay kolay iflah olmayacağıdır. Belkide artık soyları bile tükenebilir. 65 yıl içerisinde 2. kez çok ciddi radyasyona maruz kaldılar. Ne topraklarından ne sularından ne denizlerinden nede insanlarından pek fazla şey beklememek lazım. Japonların kendilerine koloni bulmaları lazım.
şakayla karışık şöyle bir fikrim var;
Türkiyenin günaydoğusunda yada doğusunda Japonlara toprak satalım:) Hem Japonlara komşu olalım hemde bir bölgenin kısa sürede nasıl kalkındığını ve insanlığa nasıl ders verildiğini görelim. Sizce nasıl olur)))

Ben bu olayın dinle, mezheple, inançla falan alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hayvanlarında dinleri, mezhepleri yoktur. Ancak birbirine saygı dıumak, korumak, merhamet etmek ve paylaşmak gibi içgüdüsel meziyetleri vardır.
Japonyada yaşanan nükleer felaketten sonra bu konuyu konuştuğumuz dostlarımızla ortak kanımız artık bu ırkın kolay kolay iflah olmayacağıdır. Belkide artık soyları bile tükenebilir. 65 yıl içerisinde 2. kez çok ciddi radyasyona maruz kaldılar. Ne topraklarından ne sularından ne denizlerinden nede insanlarından pek fazla şey beklememek lazım. Japonların kendilerine koloni bulmaları lazım.
şakayla karışık şöyle bir fikrim var;
Türkiyenin günaydoğusunda yada doğusunda Japonlara toprak satalım:) Hem Japonlara komşu olalım hemde bir bölgenin kısa sürede nasıl kalkındığını ve insanlığa nasıl ders verildiğini görelim. Sizce nasıl olur)))
süper bi fikir :D

Burdada lafı evirip çevirip Muslumanliga getirmissiniz ya, pes artık!
tam da bu sebepten bu yakınılan durumdayız abi.
gak deseler din guk deseler din.

şu cenin yeme mevzuuna çok güldüm alıntı yapmayı unutmuşum alıntısız güleyim :D
chain mail efsanelerine inanmayın artık ya ayıptır, günahtır..

türkiyenin güneydoğusu ve doğusundan toprak satalım japonlara denilmiş, olur satalım japonlar gelsin bi tarftan pkk vursun bir taraftan derin devlet vursun da göreyim gelişen japonları. ege yide yunanlılara satalım sirtaki öğreniriz bari......

1 türk 3 japona bedeldir...
3 türkte 0 japona bedeldir...
3 türk bi araya gelince her türlü muzurluk olur hayatımızda... :D

Geri