Sahip olduklarınız sonunda size sahip oluyor.. başlıktan aklıma bu güzel replik geldi
Fight Clup
Fight Clup
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bende 131 vardı 5 6 ay önce aragaz full yan yapıyordum. Apaçi Mod on :rakir:ara gaz vererek yanlayarak gideceksin dimi...ama gerçekten şahin başkaydı...
Bu araçlara ilaveten bir de bekarken rahmetli babamla ortak aldığımız bir efsane varki sormayın gitsin. Araç 1975 model Record 1700 4 kapılı sedandı. 17 seneye yakın kullandık rutim bakımları haricinde araç bir kere bile tık demedi, sürpriz masraf çıkarmadı. Bana Opel hastalığını bulaştıran bu araç oldu diyebilirim.
Vay anam lastikleri falan orjinalmis yaa!! Hakaten bendeki stepne lastikde orjinal hala beton gibi oldu fakat bagaji acinca onu gormek beni ayri sevindiriyo pc'den baglansam bende yazicam arabalarimizi ama telden uzun olur sonra bi ara yazarim
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
2000 senesi civarlarında rahmetli babamın 93 model Isuzu KB pickup aracı ve 98 model Astra F'si vardı, vefat edince ailede kullanabilecek kişi yok diye her iki aracı da sattık.
Aradan geçen 13 yılın ardından Ağustos 2013'te ilk kendi aracımı alarak bir araç sahipliğine kavuşabildim, imzamda resmi bulunan 1997 Opel Tigra.
Bekarım, aile 3 kişi ben dahil, bu nedenle şimdilik ufaklığı ve boyutuna göre büyük motoruyla ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ufak tefek kalan bir iki sıkıntısını da yaptırıcam inşallah.
İlk trafik kazamı da gene kendisiyle yaptım: LİNK
Toplamda kullandığım araçlar da eski işimden dolayı Doblo, Transporter ve Volt idi kısa sürelerle.