Bir zamanlar sahip olduklarımız (konu herkese açıktır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sahip olduklarınız sonunda size sahip oluyor.. başlıktan aklıma bu güzel replik geldi
Fight Clup

Doğan,Fıat doblo,Hundai getz, ve nihayet astra

1988 renault tsw1400 araba senindir oglum der:) (pederin).
1993 BMW 3.20 Cİ ilk arabam, hala unutamam:( (çoook uçuk bir makineydi)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• deneme40.webp
    deneme40.webp
    53.1 KB · Görüntüleme: 120
  • R12-deneme8.webp
    R12-deneme8.webp
    58.5 KB · Görüntüleme: 120
  • R12-deneme1.webp
    R12-deneme1.webp
    47 KB · Görüntüleme: 117
  • 30042010663.webp
    30042010663.webp
    74.2 KB · Görüntüleme: 120
  • 20042010568.webp
    20042010568.webp
    80.4 KB · Görüntüleme: 123
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu araçlara ilaveten bir de bekarken rahmetli babamla ortak aldığımız bir efsane varki sormayın gitsin. Araç 1975 model Record 1700 4 kapılı sedandı. 17 seneye yakın kullandık rutim bakımları haricinde araç bir kere bile tık demedi, sürpriz masraf çıkarmadı. Bana Opel hastalığını bulaştıran bu araç oldu diyebilirim.

rekordn.jpg

Vay anam:) lastikleri falan orjinalmis yaa!! Hakaten bendeki stepne lastikde orjinal hala:D beton gibi oldu fakat bagaji acinca onu gormek beni ayri sevindiriyo:) pc'den baglansam bende yazicam arabalarimizi ama telden uzun olur:) sonra bi ara yazarim:p

Sent from my BlackBerry using Tapatalk

Pek fazla araç sahibi olamadım ama pederden dolayı kullanmadık araç kalmadı hangi birini yazsam ki :) forumdan atarsanız beni :D Sene 1999 sıfır hyundai accent'e binmek paha biçilemezdi. O zamanlar orta sınıf güzel aile arabasıydı ve yeni kasasıyla gözleri doldururdu şimdi baktıgımda 3 tane el arabasını yan yana koyarsan anca o kadar boyutu var :)

Kezbanım, beraber çok büyük kazaları kıl payı atlatmışlığım var, sakin sürüşümü bu kılpayı atlatılan hatalara borçluyum, çok özleyeceğim onu, kaputunda XOX oynanmış çizgileri, kapılarında çivi ve anahtarla yapılan derin çizikleri :(

swvh42.jpg

Merhaba arkadaşlar,abilerim.
Pcde gezerken eski araçlarımızın fotoğraflarını saklamıştım bi anda karsıma cıkınca biraz sasırdım duygulandım acıkcası. Sizinle paylaşmak istedim.

Honda Civic 1.4İ S
Kn63vg.jpg
[/url][/IMG]

İlk geldiği gündü sanırım,73.000 kmde idi benzinli zaten hiç tüplü arabaya binmedik.. Daha sonra ufak tefek rutuşlarla yakısıklı yapmaya çalıştık. :)
eQ3dE3.jpg
[/url][/IMG]

eX1z7R.jpg
[/url][/IMG]

wbXoAd.jpg
[/url][/IMG]

Sonraki Peugeot 406 2.0 CC(Benzin) 120.000km tam bir tank diyebilirim,En full'u idi param olsa bakacağım araçlardan biridir. Yok yoktu. Temizini bulmak için babamla bayağı araştırma yapmıştık deri koltukları bakılacak ilk yeri bu araçlarda kolay yıpranıyor bakımlısını bulmak zor.. 4-5 Ay aramamızın karşısında tam pes edecekken sokakta satılık ilanıyla dururken gözümüze çarptı :)

xAMl0L.jpg
[/url][/IMG]

x0654B.jpg
[/url][/IMG]

e5lOoL.jpg
[/url][/IMG]

KddVWX.jpg
[/url][/IMG]

Geldik Opelimize Astra g bu araçtan 2 adet vardı farklı yıllarda çokca seviyorduk :) 1.6 Elegance 63.000 km Otomatik vites(Benzin) kmsini belli ediyor zaten..

xYLGDj.jpg
[/url][/IMG]

eaQZLB.jpg
[/url][/IMG]

eNBQpY.jpg
[/url][/IMG]

ekzPbr.jpg
[/url][/IMG]

emy93P.jpg
[/url][/IMG]

x8vyMk.jpg
[/url][/IMG]

ep3Q0q.jpg
[/url][/IMG]

xRZ51a.jpg
[/url][/IMG]

Buda astra g idi :)

Okuyan okumayan herkese teşekkürler,belki yeni sahipleri aramızdadır :)

2000 senesi civarlarında rahmetli babamın 93 model Isuzu KB pickup aracı ve 98 model Astra F'si vardı, vefat edince ailede kullanabilecek kişi yok diye her iki aracı da sattık.

Aradan geçen 13 yılın ardından Ağustos 2013'te ilk kendi aracımı alarak bir araç sahipliğine kavuşabildim, imzamda resmi bulunan 1997 Opel Tigra.

Bekarım, aile 3 kişi ben dahil, bu nedenle şimdilik ufaklığı ve boyutuna göre büyük motoruyla ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ufak tefek kalan bir iki sıkıntısını da yaptırıcam inşallah.

İlk trafik kazamı da gene kendisiyle yaptım: LİNK

Toplamda kullandığım araçlar da eski işimden dolayı Doblo, Transporter ve Volt idi kısa sürelerle.

2000 senesi civarlarında rahmetli babamın 93 model Isuzu KB pickup aracı ve 98 model Astra F'si vardı, vefat edince ailede kullanabilecek kişi yok diye her iki aracı da sattık.

Aradan geçen 13 yılın ardından Ağustos 2013'te ilk kendi aracımı alarak bir araç sahipliğine kavuşabildim, imzamda resmi bulunan 1997 Opel Tigra.

Bekarım, aile 3 kişi ben dahil, bu nedenle şimdilik ufaklığı ve boyutuna göre büyük motoruyla ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ufak tefek kalan bir iki sıkıntısını da yaptırıcam inşallah.

İlk trafik kazamı da gene kendisiyle yaptım: LİNK

Toplamda kullandığım araçlar da eski işimden dolayı Doblo, Transporter ve Volt idi kısa sürelerle.

yaa bende şimdi corsamın fotosu vardı nerlerde diye bilgisayarı kurcalarken kazayı hatırladım bi baktımki fotoyu oraya koymusum :D

Allah baska kaza bela vermesin insallah.. :)

1997 corsa swing

[/QUOTE]

2012 astra classic

corsam kimde acaba :rolleyes:

Geri