Bir zamanlar sahip olduklarımız (konu herkese açıktır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada şu an Babam, Abim ve Ben üçlüyü tamamladık... 3 Özpınar, 3 Opel

Babam'da 1996 Vectra GLS 2.0İ var, ilk sahibi... 95 aralığında Ankara'dan almıştı...
Araç 100.000i daha yeni gördü... Yazlık ev, ev yazlık kullanır... Direksiyonunda, konsolunda en ufak bir deformasyon yok maşallah... Plakayı da o zaman özel almıştı 06 MuratDenizBayram 06 :D
311220101490.jpg

Abim'de 2011 Astra 1.3 CDTİ 111.Yıl var, Hyundai Accent'ten sonra aldı...
23112011520.jpg

Bende halen bu kuzuyu kullanmaktayım :)
100120122964.jpg

:maden::rakir:vay be ne şahinmiş ama camlar ayna jantlar 17' heralde :bir:

evet 17 idi hatırladığım...camlar komple sökülüp renkli yeşil cam yapılmıştı...arka kelebek camlar iptal edimişti...arka camlar açılmıyordu...lomple beyaz deri döşeme falan vardı arabada...:)

QUOTE]
Faça arabaymış ha :)

evet abi eskiden böyle heveslerim vardı...şimdi orjinalciyim o başka...ama o şahinimi sattığıma pişmanmıyım derseniz evet pişmanım keşke imkanlarım olsaydıda onu garajımda saklasaydım...tamamen orjinal bir araçtı...

içinin resminide ekliyeyim size...:)

Son düzenleme:
Savaş bey, çok güzel bir hikaye olmuş. Büyük bir tatla okudum. Allah ağzınızın tadını bozmasın kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ben de ufaktan sıralayayım:

Babam: 86 yılında 76 model kırmızı bir 124 alıyor
90 yılında 89 model yuvarlak farlı 131'imiz oluyor krem renk
93 yılında sıfır beyaz Şahin alıyoruz
00 yılında 2001 model Fiat Brava mızı sıfır olarak bayiden çıkarıyoruz.
Ben 2009 yılında 99 model mk4 Fiesta Flair aldım.
2010 ortalarında 90 model çok temiz beyaz bir Şahin'im oldu
2011 yılında babam Bravayı satarak sıfır VW Jetta Tsi aldı son kasa.
Bende ardından Şahin'i satıp 2005 Fiat Marea Exc. aldım
Ardından şimdi de mavi boncuğum Corsa'mı 2012 model olarak sıfır aldım
(girdik bir borca umarım yüzümüz kara çıkmaz) :) 1.3cdti dtc 75hp aracımın 16" jantları ve park sensörü mevcut. direksiyondan ses sistemi de var. Beğenerek kullanıyorum 2100 km oldu sanırım bugünlerde. Hoşgeldin Opel diyorum ve ailemizin ilk dizel aracı...

Murat kuş serisine kızar gibi görünürüz ama aslında çaktırmadan da severiz :). Ben iki kere kuş besledim, 124 den fazla zevk alamadım (en iyi paraya da onu sattım :)) ama Doğan iyiydi.

abi 87 model vişne çürüğü doğan ım vardı. birde neşe karaböcek kasetim. üf üf üfff :D

yıl 92 falandı heralde. vay be ne zaman geçmiş yahu??

89' metalik bronz Doğan 1.6 mız vardı arabayı sıfır almıştık, 2007 yılında 67.000km de sattık. araba daha sıfır sayılırdı boyada en ufak bi deformasyon kılıflarda güneş yanığı , ön konsolda en ufak bi çatlak dahi yoktu :) resimlerini ekleyeyim bulabilirsem :)

Geri