Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
onun sesini nasıl duyuyosunuz ya? çok az bi ses o, dibine yanaşınca anca duyuyorum ben..
kontak açınca bikaç sn gelip sonra susar diye biliyorum ben de..
çalıştırınca sürekli olur tabi..
kontagi cevirirken hele kapin aciksa duyarsin bir vizilti....
Yalniz burda bakin havali amortisörü olan kardeslerimde birde otomatik nivo var onun viziltisi ile karistirmasinlar,ama bu zaten türkiyede olmasa gerek omega ve belki insignia larda vardir bilemem..
fren pedalına basarsan kesiliyor yanlış bilmiyorsam. Çünkü kontak açtığıpnda bilgisayar ekranında sağ alt köşede check yazar. Pedala basınca o ışık söner. O vınıltıda kesiliyordu yanlış değilsem. Çünkü ben o sese alıştım fren pedalına basmak alışkanlık haline geldi.
ya arkadaşlar benim arabadada var ama benimki göğüsten geliyo sanki içerde birilerini boğazlıyolar . ışıklar sönenene kadar sayacın arkasından gıcırt gıcırt diye.böyle bi sorunu olan yada bilen varmı? teşekkürler.
Arkadaşlar bu yorumlar yanlış ne benzin pompası ne başka bir şey iç hava sirkilasyonununu yapan bir parça varmış (plastik)tırnakları kırılıyormuş ve motor devamlı çalışıyormuş tek çare parça değişecek veya motorun soketi çıkarılacak bu sistem şun an zaten aktif deil bende soketi çıkarttırdım kanımca yanlızca içerideki hava dışarı çıkmaz herhalde bu konuda fikirlerinizi bekliyorum