Bir Serviste Aradığım ilk özellik....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bye_Bye

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Bir Serviste Aradığım ilk özellik....

Kesinlikle müşteri ilişkilerinin düzgün olması, müşteri memnuniyetine önem vermesi.

Zamanlamaları, ben saat 2 randevusu aldıysam 2 de alacaklar aracı içeri.

Güzel başlık :)

*Problemin doğru tespit edilmesi, giderilmesi.
Bunun içi olmazsa olmaz şart ise; gözlemlerime dayanarak şu sonuca vardım: Opel markası altında servis hizmeti veren firmaların personellerine biraz yatırım yapması gerekiyor sanırım. Özellikle yeni nesil otomobillerin teknik donanım problemlerinin çözülmesi konusunda maalesef servis çalışanları eksik kalabiliyorlar.

Beni kandırmaya çalışmadan doğru çözümü önermesidir.

Bir otomobil servisinde aradığım ilk özellikler saygı, müşteri memnuniyeti, maksimum ilgi alaka, sorunun en kısa sürede ve düşük maliyetle çözülmesi'dir. Çok şey istiyorum galba :D

bana güven vermesi ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkarması

..........başka bir servise gitmeye mecbur bırakmamasıdır.

Uzmanlıktır.
Nasıl tıp bilminde özel sahalar için uzmanlıklar var ise, bu sorunları yalnızca o sahada ithisas yapanlar çözebiliyor ise bence bu otomotivde de böyle.

Adam işini bilsin, konusunun uzmanı olduktan sonra çözülemeyen sorun kalmaz bence.

Bunun üzerine bir de misafirperverlik ve nezaket ekledi mi ben başka bir şey beklemem.

Müşteri memnuniyeti falan hiç önemli değil bence. İsterse zamanında da teslim etmese olur. Çay da ikram etmesin, ayakta bekletsin razıyım. Hatta dayak bile atsınlar. Yeter ki arabanın sorunu şu dediğim de çözsünler, abi bu arabalar böyle demesinler.

Geri