Herkese selam arkadaşlar. Bugün yine klasik ve kronikleşen akü bitmesini yaşadım bu sefer ki biraz daha farklıydı sadece anahatarla kapıları açtım ve içine oturdum. Anahtarı taktım ve ne tık sesi hiç birşey yok anahtar kontakta kaldı izin vermedi geri çıkmasına dörtlü vs. hiçbirşey çalışmadı öyle bir anda ruh gibi kaldı. Asistanı aradım geldiler takviye yaptılar vs.. derken Topkapı Odak'a aracımı teslim bıraktım. Burda çok ince bir ayrıntı verdi Yalçın bey. Şöyle ki. Eğer araçlarımız 3 günden fazla park halinde kalıcaksa insignia astra j ve cruze'larda olan bir sistem varmış. Sistem şöyle devreye geçiyor aracımız çalışır haldeyken tekrar kontak yapıyoruz ve bir kaç saniye bekliyoruz bir ikaz veriyor bilgi ekranında şuan ismini unuttum modu etkinleştirilmiştir diye. Bu konumda araç park halindeyken gereksiz fuzuli elektirik akımı çeken şeyleri iptal edebiliyormuş.. İşin kötü yanı hala aktifleşdirdikten sonra bir türlü kapatmayı bulamadık yarın gidip aracımı aldığımda sanırım onuda söylicekler..