bir daha opel mi aman aman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

albatros2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad: arkadaşlar bir sorum var 4 gün önce arabanın devri 0-1000 arasında gezmeye başladı.Boşa alıyorum geziyor bazen istop ediyor.Helikopter şeklinde lambada sonradan yandı.Her neyse ustaya gittim usta dedi kesin benzinden dir neyse bir de benzini çekmeye uğraştım yeni benzin aldım değişen hiçbirşey yok arabayı çalıştır devir direk düşüyor sonra yükseliyor çıkıyor yolda giderken bakmışsın istop ediyor sonra tekrar ustaya gittim gaz kelebeğin temizledi(2 ay önce bir daha temizletmiştim)yine aynı değişen hiçbirşey yok dedik beyin yanmış ben anlamadım devamlı kelebek temizlenecek ne boktan birşey yaa bir daha opele binmemde almam da.Neyse sizce sorun ne olabilir.Ben gaz kelebeğinin yandığını tahmin etmiyorum ama sorun ne ise söylerseniz yaptırpı hemenb elden çıkarıcam.Yardımlarınızı bekliyorum.

Daha önce pek çok kez mesajlarınız silinmesine ve uyarılmanıza karşın tanıtımınız ve imzanız olmadan forumda yazmaya devam etmektesiniz.Başlığınız kilitlenmiştir.Kurallara uygun tanıtımınız olmaması durumunda uyarı vermek durumunda kalacağız.Anlayışınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri