bnmki göçmez toplu lisans 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kurt.ibrahim' Alıntı:Buda güzel fikirde nezamana kadar?on:
hiç belli olmaz hocam. bende şifre istemeyen cd ler hazırlıyorum, ama o cd yi hazırlarkende şifre giriliyo ve girilen şifreyi otomatik olarak kabul ediyo. eğer girilen şifre de blacklist in içindeyse sana da güle gülemdellal' Alıntı:En son kurduğum Xp cd sini bi arkadaş vermişti bana ve key falan istemedi benimki göçecek mi yani şimdi ?![]()
Hadi bea yandık desene !avcı87' Alıntı:eğer girilen şifre de blacklist in içindeyse sana da güle güle![]()
Mantıklı bir yorum. Böyle kabül edersek bülöfmü yapılıyor. Piyasayı haraketlendirip sattıkları fazladan gelirteminimi acaba? az sonra belliolacak.gdonmez77' Alıntı:O zaman bence eski bi yöntem olan tarih geri alma hilesine başvuralım.
Eğer bu işin son noktası 20 şubatsa, herkes bilgisayarınını tarihini bu gece 1 sene geri alsın
para cezası falan veremezler, hapside zaten geç. Böyle bir uygulama yaparlarsa, TR de ücretsiz lisans veren Linux Pardus patlaması yaşanır. İnsanlar bir kez linux a geçtimide bir daha Windows a dönüp bakacaklarını sanmam.
Windowsun neden bu kadar senedir korsan kullanıma izin verdiğini sandınız? Tek amaç linux un yayılımını önlemekSeni beni hapse atarsa potansiyel müşterilerini kaybetmiş olur. Müşteri olmayınca kime satacak????? Orjinal yazılım kullanma oranının %50 bile olmadığı ülkemizde sizce müşterilerin yar
ısını hapse atmak kime ne kazandırır????
Neutral' Alıntı:Bilgisayar satıcıları makinalara lisanslı yazılım vermek zorundamı? ben öyle bişey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum...