Bilgisayarlara Dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avcı87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bnmki göçmez toplu lisans :D

kurt.ibrahim' Alıntı:
Buda güzel fikirde nezamana kadar?:pon:

fişi çekmek de sorunu çözmeyebilir, çünkü xp nin yaptığı güncellemelerin içinde gelmiş olabilir ve günü gelince da aktif hale gelirse fişi çekmenin manası kalmaz:D

mdellal' Alıntı:
En son kurduğum Xp cd sini bi arkadaş vermişti bana ve key falan istemedi benimki göçecek mi yani şimdi ? :eek:
hiç belli olmaz hocam. bende şifre istemeyen cd ler hazırlıyorum, ama o cd yi hazırlarkende şifre giriliyo ve girilen şifreyi otomatik olarak kabul ediyo. eğer girilen şifre de blacklist in içindeyse sana da güle güle:cry:

Bilgisayar göçmesine göçsünde bide para ve hapis cezası yemeyelim.

O zaman bence eski bi yöntem olan tarih geri alma hilesine başvuralım.
Eğer bu işin son noktası 20 şubatsa, herkes bilgisayarınını tarihini bu gece 1 sene geri alsın :D

para cezası falan veremezler, hapside zaten geç. Böyle bir uygulama yaparlarsa, TR de ücretsiz lisans veren Linux Pardus patlaması yaşanır. İnsanlar bir kez linux a geçtimide bir daha Windows a dönüp bakacaklarını sanmam.

Windowsun neden bu kadar senedir korsan kullanıma izin verdiğini sandınız? Tek amaç linux un yayılımını önlemek ;) Seni beni hapse atarsa potansiyel müşterilerini kaybetmiş olur. Müşteri olmayınca kime satacak????? Orjinal yazılım kullanma oranının %50 bile olmadığı ülkemizde sizce müşterilerin yarısını hapse atmak kime ne kazandırır????

gdonmez77' Alıntı:
O zaman bence eski bi yöntem olan tarih geri alma hilesine başvuralım.
Eğer bu işin son noktası 20 şubatsa, herkes bilgisayarınını tarihini bu gece 1 sene geri alsın :D

para cezası falan veremezler, hapside zaten geç. Böyle bir uygulama yaparlarsa, TR de ücretsiz lisans veren Linux Pardus patlaması yaşanır. İnsanlar bir kez linux a geçtimide bir daha Windows a dönüp bakacaklarını sanmam.

Windowsun neden bu kadar senedir korsan kullanıma izin verdiğini sandınız? Tek amaç linux un yayılımını önlemek ;) Seni beni hapse atarsa potansiyel müşterilerini kaybetmiş olur. Müşteri olmayınca kime satacak????? Orjinal yazılım kullanma oranının %50 bile olmadığı ülkemizde sizce müşterilerin yar

ısını hapse atmak kime ne kazandırır????
Mantıklı bir yorum. Böyle kabül edersek bülöfmü yapılıyor. Piyasayı haraketlendirip sattıkları fazladan gelirteminimi acaba? az sonra belliolacak.:pon:

laptopum lisanslı xp.ama desktop bilgisayarımda xp kullanmıyorum windows me kullanıyorum bence çok büyük farklılıklar yok sadee görsel arayüzler farkı var.tema yükleyerek bu sorunlar çözülebilir.bence böyle bir olay olursa 98/98se/me/2000 bunlardan birini tercih edin yada hiç olmadı linux a geçelim.

Bilgisayar satıcıları makinalara lisanslı yazılım vermek zorundamı? ben öyle bişey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum...

Neutral' Alıntı:
Bilgisayar satıcıları makinalara lisanslı yazılım vermek zorundamı? ben öyle bişey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum...

marka halıne gelmıs satıcılar yenı bılgısayar alındıgında verıyolar ama bunun dısında toplama dıe tabır ettıgımız bılgısayar sahıplerının %90'ı korsan kullanıyo cunku makınayı toplattırdıgı fırmanın ona lısanslı urun verme bı zorunlulugu yok musterının 100$ verıp alma zorunlulugu yok...

Geri