- Konuyu Başlatan
Yağlayayım mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yağlayayım mı?
wd40 ile çok kolay açılıyor. geçenlerde arkadaşın aracının lastiği patlamıştı. jant üzerine oturduğu için mecburen sökmek gerekti. uğraştılar uğraştılar bir vida bile sökemediler. evden wd40 ı aldım. cıvata ların diplerine birkaç fıs fıs yapıp 2 dakika sonra şimdi tekrardan denedik. o açılmayan sıkışan kaynak yapılmış gibi duran cıvata hiç zorlanmadan açıldı. wd40ı cok kullanırım sıkışmış cıvata sökmede ise yaradığını biliyordum ama bukadarını bende beklemiyordum. piyasada 20 tl hepsiburada da 14 tl. Bir dahaki siparişine ekle abi. tavsiye ederim.Bugün hava güzeldi. Depodan jantlar üzerinde olan kar lastiklerimi aldım daireye gittim. Lastikleri değiştireyim dedim. Neyse her şey tamam başladım lastikleri sökmeye vay arkadaş şu şerefsiz makine ne kadar deli sıkıyor bujonları elimde bir metre boru ve yeni aldım anahtar abandım var gücümle resmen esniyor ama dedim ulan ahan da şimdi bu anahtar da elimde kalacak. Maşallah arkadaşlar o kadar zorlamaya karşın yine de söktüm şükür kırılmadı. Lastikleri değiştirdim ama bundan sonra daha bu makine ile sıkılmasına izin vermeyeceğim yok. Arkadaş böyle bir şey ne biçim sıkıyor...
wd40 ile çok kolay açılıyor. geçenlerde arkadaşın aracının lastiği patlamıştı. jant üzerine oturduğu için mecburen sökmek gerekti. uğraştılar uğraştılar bir vida bile sökemediler. evden wd40 ı aldım. cıvata ların diplerine birkaç fıs fıs yapıp 2 dakika sonra şimdi tekrardan denedik. o açılmayan sıkışan kaynak yapılmış gibi duran cıvata hiç zorlanmadan açıldı. wd40ı cok kullanırım sıkışmış cıvata sökmede ise yaradığını biliyordum ama bukadarını bende beklemiyordum. piyasada 20 tl hepsiburada da 14 tl. Bir dahaki siparişine ekle abi. tavsiye ederim.
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sorma abi. dikkatli iş yapmıyorlar. Geçen kış kışlık lastik takarken bir araç geldi. deyim yerindeyse içine ettiler. Araba yere sıfır gidenler varya onlardan çok çok alçak. aracın dört tekeri de yerden kesen platforma alıp lastikleri degistirecekledi. Araç sahibu7o anda neredeydi bilmiyorum ama lastikcinin elemanı aracı platforma çıkartırken on tampon altındaki eki çarpıp çatlattı. hiç birşey olmamış gibi yinede platforma çıktı. altına takoz koymadan aracı kaldırınca yan marspiyeller de çat çut diye çıktı. eleman hala lastik değiştirme peşinde. isim bittiği için çıktım Araç sahibi gelince ne oldu bilmiyorum ama ben bunları gördükçe aracı ustalara nasıl bırakıyorlar hayret ediyorum.
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdıklarınızı okuyunca baktım benim opelde de L anahtar var yıllar önce bir aracımla giden Gedore marka 20 senelik t bijon anahtarım ve opelden önceki aracıma aldığım İzeltaş t bijon anahtarım aklıma geldi İzeltaşıda o araçta bıraktım gitti şimdi yeniden almak lazım her 2 markada mükemmel anahtarlar,ne paslanır ne kırılır eğilir bükülür .Abimin lastikçi dükkanından biliyorum o yıllarda askeri araçlar gelirdi ters bijonlarmış bilmiyordum ama öğrenene kadar bi çoğunu 5 bijondan 4 bijona düşürmüştüm )