benzine yine zam. bugun

Amerikalı tırcılar ve kamyoncular toplanmış akaryakıt fiyatlarındaki artışlar için beyaz saraya gitmişler birsürü kamyon tırla..Adamlar hiç olmazsa tepki veriyor..Burda adamlar oturmuş yok yüzde bilmemkaça selam olsun yok ona oy verirsen öyle olur falan klavyeden sallamalar..Bu millet tepki koymada da tek vücut olamazsa daha çok sağılır böyle..
Beyazsarayımız vardıda bizmi gitmedik ? Benzin vardıda bizmi içtik ? :p
Mazotun durumu ne olacak diyen vatandaşa anaokulu üniforması gibi tek tip giyinmiş korumalar müdahale ederken yanındaki bıyık altından gülerse bu tepki olmaz ancak karşıdakinin etkisi olur..
Tepki vermiyor olmamız konusunda çok haklısın, devletin yaptığı zam acımaz mantığıylamı hareket ediyor vatandaş anlayamadım :)
Ben arabaya bin(e)memekle kendimce tepkimi gösteriyorum , olmadı satarız olur biter.. Şu fiyatlarla arabayı benzin döküm yakamayız ya

Katılıyorum. ''YOLA DEVAM''

Amerikalı tırcılar ve kamyoncular toplanmış akaryakıt fiyatlarındaki artışlar için beyaz saraya gitmişler birsürü kamyon tırla..Adamlar hiç olmazsa tepki veriyor..Burda adamlar oturmuş yok yüzde bilmemkaça selam olsun yok ona oy verirsen öyle olur falan klavyeden sallamalar..Bu millet tepki koymada da tek vücut olamazsa daha çok sağılır böyle..
illa tepkimizi bir şekilde veriyoruz. klavye ile bitmiyor iş. en büyük tepkimi seçimlerde verdim ikinci tepkimi ise daha az benzin alarak veriyorum.
bizim ülkemiz amerikadan çok farklı. özgürce protesto bile yapamazsın hele bizim gibi memurların eli kolu bağlı:mad:

Lpg Power :)

Abi ben diyorum...Nasıl amerika okyanus ötesinden gelip ırağa giriyosa..Bizde gidicez biyerlere :) Öyle amerika gibi canice değil gidicez adamlara mesela kuweyt dicezki kardeşim memleketinizi el koyduk karşı çıkmanız durumunda...diye başlıcaz konuşmaya..Baktık caz yapıyo başbakanlarına falan canlı yayında 2-3 tokat çektikmi halkta tırsar..Ondan sonra çekicez kuweyt'ten Türkiyeye boru hattını işlicez akaryakıtımızı..

Ama bir kaç büyük sorunumuz olacak..Mesela Aydın Doğna denen herif büyük zarar edecek devlet bunun olmasını istermi istemez..Oda izin vermez zaten öyle bir şeye..

Shell,bp gibi dünya devi firmalarda Türkiyedeki pazarını kaybedecek bizim devletimiz bunada izin vermez,zaten onlarda izin vermelerine izin vermez :)

Şu millete cahil cahip deyip durmayın ya milletin ağzına sakız olmuş bu millet cahil bu millet cahil sanki kendileri ingiliz kraliyet asilzadesiymiş gibi..

Yarın seçim olupta herhangi bir partinin iktidar olması durumunda benzinin mazotun ucuzlayacağını sanmak asıl cahillik..Türkiyenin 30-40 yıldır ekonomi politikası böyle devletin yükünü vatandaşa yüklemek..Dışa bağımlı, zenginin koruyan fakiri ezen bir sistem var..Bunun değişmesi ise imkansız..Bizler hadi neyse ama bizden ileriki nesiller çok daha zor günler bekliyor..Allah onlara yardım etsin ne diyeyim..

dediğni kabul edip koyunmu olalım yani...

bu hükümeti beğenmiyorum ve gönderiyorum yeniside aynı haltı yerse onuda gönderirim irade bende değilmi.

he nasılsa bi sonrakide aynı deyip buna katlanmak boyunduruk altına girmek cahilliktende öte.

bu arada ingiliz kraliyet ailesi kadar pacoz ve cahilinide dünyada bulamazsınız...

Son düzenleme:
petrolün fiyatı düştü aynı zamanda dolarda düştü e hani nerde indirim:)

tepkiyi verdiginde jop yiyorsun

Geri