benzine yine zam. bugun

4 yk sorun diil:mad:

Tv ler biraz destek verse iyi olacak ama nerdeeee gıda elektrik su bunlardan haber yaparlar ama hiç petrol fiyatlarından bahseden yok

Aslında medya gıda ürünlerine gelen zamların haberini yapacağına benzine gelen zammın haberini yapsa çok daha mantıklı olur çünkü benzine yapılan zam = herşeye gelecek olan zam dır. Çünkü ülke ekonomisinin çoğu taşımacılık yoluyla yapulmaktadır.

Hangi ÖZGÜR Medya benzin zammını haber yapabilecek, bu konuda ki protestoları örgütleyebilecek beyler ?? Ülkemizde hükümet destekçisi olmayan bir medya kuruluşunun ayakta kalması mümkün mü ? Bakınız Cem Uzan ve Star grubu, resmen yok ettiler adamı ,medya grubuda önce TMSF ye geçti sonra da satıldı...bakmayın Alem FM Nihat Sırdar şimdilik ufak çapta eylem yapıyor.Biraz yayılsın onun da icabına bakarlar.2 yıl öncede aynı protesto başlamıştı, bende 7-8 ay arabanın camında aynı yazı ile dolaştım ne oldu ? kendine kendine silindi gitti kampanya ben de söktüm yazıyı...

yakında 4 milyonu geçebilir.. benzinin varil fiyatı 200 dolar olacakmış gibi haberler gördüm hadi hayırlısı..

motosiklet len anca gezilir.

yakında 4 milyonu geçebilir.. benzinin varil fiyatı 200 dolar olacakmış gibi haberler gördüm hadi hayırlısı..

Evet bende dinledim o haberi durum kötü:mad:

Arkadaşlar zammı takmayın ama LPG takın başınız ağrımasın...

Durmak Yok Yola Devam Milletimiz Ne Kadar Cahilmiş Ben Inaniyorum Ki Bi Daha Seçim Yapilirsa %60 Lari Bulacağina Eminim Malum Partinin

Durmak Yok Yola Devam Milletimiz Ne Kadar Cahilmiş Ben Inaniyorum Ki Bi Daha Seçim Yapilirsa %60 Lari Bulacağina Eminim Malum Partinin

Şu millete cahil cahip deyip durmayın ya milletin ağzına sakız olmuş bu millet cahil bu millet cahil sanki kendileri ingiliz kraliyet asilzadesiymiş gibi..

Yarın seçim olupta herhangi bir partinin iktidar olması durumunda benzinin mazotun ucuzlayacağını sanmak asıl cahillik..Türkiyenin 30-40 yıldır ekonomi politikası böyle devletin yükünü vatandaşa yüklemek..Dışa bağımlı, zenginin koruyan fakiri ezen bir sistem var..Bunun değişmesi ise imkansız..Bizler hadi neyse ama bizden ileriki nesiller çok daha zor günler bekliyor..Allah onlara yardım etsin ne diyeyim..

tek mıllet tek devlet zama gelınce cıfter cıfter

Geri