benzine yine zam. bugun

arkadaşlar sabahlar 7:45 de alem fm nin öncülüğünü çektiği dünyanın en pahalı benzibi protestosu yapılıyor o saatte trafikte olan arkadaşların dörtlülerini yakarak ve kornalarına basarak bunu protestoya katılmalarını temenni ediyorum

Durmak yok yola dewam! :)

arkadaşlar sabahlar 7:45 de alem fm nin öncülüğünü çektiği dünyanın en pahalı benzibi protestosu yapılıyor o saatte trafikte olan arkadaşların dörtlülerini yakarak ve kornalarına basarak bunu protestoya katılmalarını temenni ediyorum

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Ülke yönetmek böyle bişi ise ben şu yaşımda şu deneyimimle bile yaparım heralde.

başka bir konuyada yazmıştım benzinle ilgili dün e5te araçların 10/4 ü civarında katılıyorlardı...Sabahın o saatinde farklı bir görünüm oluyor e5te :) bugün o saatte çıkamadım ama katılan çok...

Tv ler biraz destek verse iyi olacak ama nerdeeee gıda elektrik su bunlardan haber yaparlar ama hiç petrol fiyatlarından bahseden yok

ya bu ne böyle millet ne yapıcak

Kimse birleşip tepkisini göstermedigi sürece birlik beraberlik olmadıgı sürece bu benzin zamları durmayacak.

başka bir konuyada yazmıştım benzinle ilgili dün e5te araçların 10/4 ü civarında katılıyorlardı...Sabahın o saatinde farklı bir görünüm oluyor e5te :) bugün o saatte çıkamadım ama katılan çok...

aslında ilk zamanlar çok azdı özellikle beylikdüzü tarafında pek kimsenin haberi yok herhalde yada oralarda benzin ucuz pek ilgilenmiyor oralardakileri neyseki yavaş yavaş insanlar duymaya başladı ve katılım artıyor.abd de benzine gelen minik bir zam yüzünden tır şöförleri beyaz sarayın önünde protesto gösterilerinde bulunuyorlarmış düşünün birde bizden bayağı bir az para ödüyorlar benzin alırken inş akaryakıttan alınan bu dolaylı vergiler düşer diye iyimser bir temennide bulunayım

Aslında medya gıda ürünlerine gelen zamların haberini yapacağına benzine gelen zammın haberini yapsa çok daha mantıklı olur çünkü benzine yapılan zam = herşeye gelecek olan zam dır. Çünkü ülke ekonomisinin çoğu taşımacılık yoluyla yapulmaktadır.

Geri