Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi sağolasın, akşam bakarım. Benzin filtresini değiştireceğim. Bir sorum daha var, radyatördeki suyu nasıl boşaltırız en kolay? Radyatörü temizleyip sonra saf antifiriz koymayı planlıyorum da.
Abi sağolasın, akşam bakarım. Benzin filtresini değiştireceğim. Bir sorum daha var, radyatördeki suyu nasıl boşaltırız en kolay? Radyatörü temizleyip sonra saf antifiriz koymayı planlıyorum da.
Saf olmaz da çünkü saf ürün su ile karışmadığı zaman donma derecesi düşük olur genel de %50 oranında karışım olması gerek ben geçenler de aldım netten o üründe saf konması durumun da -50 eğer %50 karışım olur ise -37 kadar dayanıyor.
Saf olmaz da çünkü saf ürün su ile karışmadığı zaman donma derecesi düşük olur genel de %50 oranında karışım olması gerek ben geçenler de aldım netten o üründe saf konması durumun da -50 eğer %50 karışım olur ise -37 kadar dayanıyor.
-50 derecede sıcaklık -37 derecenin sıcaklığından daha düşük değil mi? Yani ısı değeri - ye düştükten sonra rakam büyüdükçe ısı değeri düşmüyor mu? Yani yinede bakcam, kaliteli bir antifiriz alıp talimatlarını okurum.