Benzin 5 TL. olsun düz hesap olsun.

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mukeala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracın plakasını trafıkden düşürüp , arabamı devlete hedıye etmek ıstıyorum var mı böle bı yasa kanun hedıye edebılır mıyız :D onlar kullansın bızde rahata erelım :D


Var var hibe edebilirsin ama hangi kanundur bilmiyorum
 
benzin alana araba bedava


Süper kampanya ama uzak değil ya 5 yıl içinde bu olur sanki.
 
Aceba ucuzlasa daha çok satıp aynı karı elde edemezler mi yada devlet açısından baksak akaryakıt vergisini düşürünce daha çok satılacak daha çok vergi kesilecek aynı kar elde edilecek. Bari çok alana ucuz kampanyası olsa GSM görüşmelerinde de vergiler ve fiyatlar yüksek ama arada sırada kampanya oluyor indirim falan oluyor rekabet artıyor tüketici kazanıyor ama akaryakıtta ne rekabet var ne de serbest piyasa var bence burdaki sorun çok daha derin tamamen danışıklı döğüş, her sektörde rekabet var bir şekilde tüketici-üretici dengesi sağlanıyor ama nedense benzine gelince ekonomi bilimi bitiyor memlekette.

Suyla çalışan araba yapacaklar diye korkuyorum bu sefer içecek su bulamayız dayarlar vergiyi suya bu seferde.
 
Bütün siyasiler sütten çıkmış ak kaşık olduğu sürece kim ne derse desin bütün kabahat TSK'dadır, hatta başka kuruluşlar da kabahatli görülebilir. Siz siyasiler ülkeyi % 120 enflasyonlara sürükleyin, muhalefette iken siyah dediklerinize iktidar olunca beyaz deyin, başkaları için İMF'nin kucağında geziyor derken, kendiniz de aynı kucaklardan geçin, gençlik yıllarında emparyalist ABD diye gösteriler yapın, iktidara gelince de koltuğunun altından hiç çıkmayın, terör örgütü olarak lanse ettiğiniz PKK ile dirsek temayı yapın, hayali rakamlarla ülkenin roketlediğine kendiniz bile inanın, 99 kuruşa ihraç ettiğiniz benzini kendi vatandaşlarınıza 4 TL ya satın, beğenmediğiniz Atatürk zamanında yapılan bütün yatırımları, fabrikaları birer birer yabancılara satın. İnsanları bizi eleştiriyor diye basit suçlamalarla (ergenekondan bahsetmiyorum) mahküm edin, hakkaniyetli bir sınav dahi yapamayın sonra da ilgisiz kişi ve kuruluşları suçlayın. Buna da siyasi rejim deyin, hür irade deyin, seçilmiş deyin yani aklınıza nasıl yatıyorsa öyle deyin.
 
darbe konusuna kesinlikle karşı olanlardanım ama bazen laftan anlamayanın hakkı kötektir diye düşünmeden edemiyorum adamı zorla düşündürüyolar abicim.....çok kızdığımız kenan evren paşa nın eline su dökemez bunlar bu hallere geldik iyimi..
 
Durduk yere kim kendisinin ve ülkesinin huzurunun bozulmasını isterki? 60 ihtilalinde 2 yaşımda olduğun için hatırlamam, 68 kuşağını, 12 Mart'ı az çok hatırlarım, 12 Eylül de hem memur hem de üniversite öğrencisiydim, 28 Şubat balans ayarını da iyi hatırlarım. Herkes, bilen bilmeyen bu konularla ilgili kitaplar yazdılar, filmler çektiler, belgeseller hazırladılar. İyi araştırma yapılmadan, sadece siyasi görüşler doğrultusunda yapılan eserler bilgi vermekten öte, yandaşlarını mutlu eden yapıtlardan öte gidememişlerdir. Sonuçta ihtilaller, özgürlüklere ve demokrasiye kısıtlama getirdiği için güzel eylemler değildir, keşke siyasilerimiz ülkemizi güzel yönetselerdi de o günleri yaşamasaydık. Ben eminim ki ihtilal yapan generallerde benimle aynı şeyi düşünüyorlardır, çünkü hiç bir vatandaş ülkesinin güzel yönetiminden rahatsız olmaz.
 
olacak zaten..burada önemli olan tüketimi düşürmeden ya da en az kayıpla bu fiyata çıkabilmekte.
dizel, benzin, lpg gibi ürün çeşitlendirmesindeki temel amaç da bu zaten.
amaç: kullanıcıları birbiri ile yarıştırarak kara geçiyorsun, kardasın algılatması ile kullanıcıların yakıt tüketimlerini kendilerinin de vergi gelirlerini düşürmemek.
 
Son düzenleme:
benzin bende 5 lira arkadaşlar.

buyrun gelin:D:D
 
Suya da zam gelir yakında 5 kaat da o olur :)
iyidir iyi..durmak yok benzinde % 66 vergiye devam
 
Sn ekonomiden sorumlu bakan (hem kel hem fodul) ilerleyen dönemlerde indirim yapabilirz ama orta vadeli planlarda ihtimal yok çünkü cari açık fazla diye bir açıklama yapabiliyorsa başka hiçbirşey diyemiyorum... :mad:
 
Geri
Üst