sanayide en fazla 100 liraya yaparlar üst kapağı. tiriger niye değişiyo ben onu anlamadım. adamlar resmen kazıklayacak keriz arıyo..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opel Garajda Hakan bey, Editörümüz olan Emre bey veya Serçal'daki Cevat ustayla bir görüşmeni öneririm.Üst kapak contası gitmiş arkadaşlar, değişecek başka yolu yok, opal' a gittim göstereyim diye sadece kontrol edip şunları yapmalıyız demek için 50 tl fiyat biçildi, Allahdan club kartım vardı da!!! 35 e düştü, birde arkadaşlar tek başına üst kapak contası değişimi yapmıyorlarmış, yani açınca üst, alt içindekiler trigere kadar değiştiriyorlarmış (uygulama öyleymiş sözüm ona) bujilere kadar yazmışlar, günahımız ne kadar dedim, sıkı durun sevgili arkadaşlar adamlar 4500-5000'e biter dediler, Ya bu insanlar sayı saymayı ,yada para saymayı yada insanların nasıl para kazandığını bilmiyorlar, Allah düşürmesin ne diyeyim, gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...
Üst kapak contası gitmiş arkadaşlar, değişecek başka yolu yok, opal' a gittim göstereyim diye sadece kontrol edip şunları yapmalıyız demek için 50 tl fiyat biçildi, Allahdan club kartım vardı da!!! 35 e düştü, birde arkadaşlar tek başına üst kapak contası değişimi yapmıyorlarmış, yani açınca üst, alt içindekiler trigere kadar değiştiriyorlarmış (uygulama öyleymiş sözüm ona) bujilere kadar yazmışlar, günahımız ne kadar dedim, sıkı durun sevgili arkadaşlar adamlar 4500-5000'e biter dediler, Ya bu insanlar sayı saymayı ,yada para saymayı yada insanların nasıl para kazandığını bilmiyorlar, Allah düşürmesin ne diyeyim, gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...
5000 nere 100 nere ohaaa be servistekileri çok merak ediyorum acaba bunlar alman mı, yurdum insanı mı, yoksa uzaylı mı? El insaf yaaa bu kadar da olmazki vicdansızlar...sanayide en fazla 100 liraya yaparlar üst kapağı. tiriger niye değişiyo ben onu anlamadım. adamlar resmen kazıklayacak keriz arıyo..