beni yanlış anlayan arkadaşlar özürdilerim !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan METSEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

METSEL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Nasıl bayram değil seyran değil, Nihayet müslüman bir insan cumhur başkanı olacak. Bu mubarek olayı hep birlikte kutlamalıyız.

Bir konu ile ilgili böyle bir yazı yazmıştım, ama düşüncem bu değildi tabiki, maksadım konuya atıfta bulunmaktı. Kim müslüman kim değil Allah bilir, ama bazı kişiler çıkıpta üstte yazdığım gibi sözler sarfediyor, bende buna karşıyım.
ilgili başlık kilitlendiği için yeni bir başlık açmak zorunda kaldım tekrar özürdilerim.

Kendi adıma özrünü kabul ediyorum arkadaşım...

:)
Bende sazan gibi atlayıp cevap yapıştırdım dimi?c

Arkadaşlar olumlu veye olumsuz yorumlarınızda parti veya siyasetci adı vermemeye özen gösterelim.İlla ben siyaset tartışıcam diyosanızda internette bununla ilgili 1000' lerce site var gerekli tartışmalarınızı, fikir alışverişlerinizi o sitelerde yapmanızı tavsiye ederim yoksa bu tarz konular için hoş olmayan sonuçlar doğacak.Bu konuda herkesin anlayış göstereceğinden eminim.

Çok saçma sapan bir laf ettin çok saçma çok. Atatürk Müslüman değilmiydi ? , Senin fikirlerin değişmedikçe ben bu özrü kabul etmiyorum.

Son düzenleme:
Çok saçma sapan bir laf ettin çok saçma çok. Atatürk Müslüman değilmiydi ? , Senin fikirlerin değişmedikçe ben bu özrü kabul etmiyorum.

arkadasim verdigin linkte virüs cikti..
lütfen o linki silermisin

Son düzenleme:
arkadaş atıfta yapmış sanırım yanlış anlaşılmış;);) özeldende diledi özürünü tamamdır sorun yok sorun yok:)

bence böyle güzel bir siteye siyaseti bulaştırmamak gerekir.

Geri