beni yanlış anlayan arkadaşlar özürdilerim !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan METSEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte bunun için yazdığımız şeyleri önce okuyup ondan sonra mesaj gönder butonuna basmalıyız..Ben senin o yorumu içinden gelerek vaya böyle düşünerek yazdığına inanmıyorum...Yanlış anlatıldı ve dolayısı ile yanlış anlaşıldı..Olsun ziyanı yok

bu kounun kilitlenmesini hatta silinmesini talep ediyorum sayın yönetim...

bence böyle güzel bir siteye siyaseti bulaştırmamak gerekir.

en başta söylemiştim bende...umarım birdaha bu tür konular açılmaz...çünkü burası paylaşım forumu.araya siyaset girince forum 2 ye bölünür forum 2 ye bölününcede paylaşım olmaz...

Son düzenleme:
neden mi?

1-bundan önceki cumhurbaşkanlarının hangisi müslüman değildi?
2-bu site siyaset konuşma yeri değil

arkadaşım tamam zaten gerekli duyuru yapıldı yönetim tarafından.artık bu tür konular açılmayacak.

neden mi?

arkadaş atıfta bulunmuş yani öyle demek istememiş yanlış şekilde yazmış yanlış şekilde anlaşılmış durum bundan ibaret yani herşey bi karışıklıktan ibaret;)

neden mi?

Arkadaşımız hatalı bir cümle kullanmış..Açmış konusunu 5000 üyeden açık açık özür diliyor...Konuyu bulandırmayın..Bırakın 1 konuda kilitlenmesin ya..

Arkadaşlar, Arkadaşımız gayet medeni bir şekilde özür dilemiş ve konuya açıklık getirmiş.

Ben Kendi adıma bu davranışından dolayı teşekkür ediyorum...

Gerekli Duyuru zaten yapıldı, eminim birçoğumuz bu duyuruyu okudu.
Bundan sonra bu tarz konularla ilgili daha dikkatli olunacağından eminim.

Anlayış için tüm üyelerimize teşekkürler...

İşte bunun için yazdığımız şeyleri önce okuyup ondan sonra mesaj gönder butonuna basmalıyız..Ben senin o yorumu içinden gelerek vaya böyle düşünerek yazdığına inanmıyorum...Yanlış anlatıldı ve dolayısı ile yanlış anlaşıldı..Olsun ziyanı yok

Bazen inandığınız şeyin tersini düşünüyormuşsunuz gibi konuya girebilirsiniz. amacım ortaya bir laf atıldı ama kimse tam olarak dillendiremiyordu. bende konuyu somutlaştırmak ve birilerinden gelecek cevaba göre düşüncelerimi ortaya koyacaktım ancak nedense konu kilitlendi. ama kilitlemek çözüm değil bir konu tartışılıyorsa sonuna kadar tartışılsın. yada foruma uygun değilse dallanmadan kilitlensin. aksi taktirde bu şekil başlıkların sonu gelmez.

Anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Geri