abi senın suçun türkiyede araba kalmamış gibi gidip elin hansından araba almak 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi senın suçun türkiyede araba kalmamış gibi gidip elin hansından araba almak![]()
Elin Almanından 2008 yılında 1200 avro ya almıştım
1000 avro da getirmek için harcadım etti 2200 avro
ama tabi masraflar üzerine binince anası danasını geçti
![]()
Ya gülüyorum hepinize
11 bin lira harcadım arkadaş dötü oklu Corsaya yaiflah olmuyor aile bağlarımı kopardı namussuz araba sosyal ve diğer hayatımı yedi bitirdi...şu sefil arabaya harcadığımın 3 de 1 ini ticari çıkmasına harcasaydım 90 model bmw ye harcasaydım adam olurdu adam...
Opel almanyanın şahini arkadaş kim ne derse desin evet şimdi biniyorum ama ilk ve son... Ah diyorum aldığım güne...rezillik ya..adam olmuyor bi yerini yap bi yeri su koyverir... He şimdi der millet kötü araba aldın bakımsız aldın leş aldın onu aldın bunu aldın.... Hayır değil..gidip toplama bilgisayar gibi araba alırsan motor japonmuş Şase almanmış elektronik ingiliz yapıpda toplayınca bu kadar oluyor...opel kendi araba yapmayı bıraktığında opel bitmiştir....opel şimdi sadece marka satar...
11 binlira ya. Dile kolay...yabancı sitelerde arıza kodu aramaktan ingilizceyi söktük iyice..bi girnde okuyun tüm arabalaemu leş...
Oh zehrimi döktüm allah razı olsun Nadir Abi.