- Konuyu Başlatan
Çok sakinsin tebrik ediyorum :bir:
Bakma sen öyle sakin durduğuma cinnet geçirip en sonunda kara belmayı yakacağım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sakinsin tebrik ediyorum :bir:
Bakma sen öyle sakin durduğuma cinnet geçirip en sonunda kara belmayı yakacağım![]()
Çağatay işte bir şeyin ilk sahibi olmak o yüzden çok önemliher şeyini sen bileceksin
şimdi bu aracın yapılması gereken iki kısım yeri var... birincisi amotisörler değişecek diğer ise komple bir firenciden geçecek sonra hiç bir şeyi kalmıyor...
Öyle ki ben 80 000 km de otomatik yağının dahi değişmesine dikkat eden biriyim bazıları vardır sallar çokta tın der ama araç gider bizimkisi de bakarsın su koyar![]()
biz corsayı almaya gittiğimizde bir amca daha vardı bursanın bir köyünden adam demişti ki araba aldın mı koltuğa ilk sen os*r*can diye baştan anlam verememiştim sonradan anladım ne derece doğru bir söz olduğunu![]()
Valla nadir abi, jenerasyon farkından dolayı eski teknolojiyle üretilen arabanın azizliğine uğramışsın sen başka bişey değil. İlk sahibinden Vectra GT SFI lar, Astra GSI SFI lar falan görüyorum adam bunu bana sattıramazsın diyor, bozulmuyo diyolar. İflah olmayacak bir araban var kızma bana ama. Ben aracımı ne kadar zorlasam da, şehir içinde 2 vectra bmw mercedes kovalasak da sürekli 6500 devirde vites değiştirsek de ben şahsım adına daha 33 33 kuruşu geçemedim, hiç lpg ayarı yaptırmadım, hiç sıfır motor da yaptırmadım. Bunca yapılanlara rağmen araç iflah olmuyorsa satıp başka bir araç almak gerek. Hiç yoktan araştırarak birinden Vectra B 2.0 16V SW emanet alıp bir süre kullanıp deneseniz farkı görürdünüz.
........Hiç yoktan araştırarak birinden Vectra B 2.0 16V SW emanet alıp bir süre kullanıp deneseniz farkı görürdünüz.