Beni Opel Düşmanı Sanan Arkadaşlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nadir abi geçmiş olsun.. Ancak bencede aracın senden önce geçirdiği dönemde önemli derim ben bazı arkadaşlara imkansız gelebilir ama bir palio multijet vardı bizde ... 580.000 km civarlarında satmıştık... rutin bakımlar dışında servise gitmedi ama bakımları hep zamanında oldu ne turbo üfledi nede başka bir arızadan araç yattı.. ama ilk sahibiydik ve herşey günü gününe gitti... hayırlısı diyelim. bazı durumlarda şansızlık demek lazım...

Çağatay işte bir şeyin ilk sahibi olmak o yüzden çok önemli :D her şeyini sen bileceksin ;) şimdi bu aracın yapılması gereken iki kısım yeri var... birincisi amotisörler değişecek diğer ise komple bir firenciden geçecek sonra hiç bir şeyi kalmıyor...

Öyle ki ben 80 000 km de otomatik yağının dahi değişmesine dikkat eden biriyim bazıları vardır sallar çokta tın der ama araç gider bizimkisi de bakarsın su koyar :)

biz corsayı almaya gittiğimizde bir amca daha vardı bursanın bir köyünden adam demişti ki araba aldın mı koltuğa ilk sen os*r*can diye baştan anlam verememiştim sonradan anladım ne derece doğru bir söz olduğunu:D

biz corsayı almaya gittiğimizde bir amca daha vardı bursanın bir köyünden adam demişti ki araba aldın mı koltuğa ilk sen os*r*can diye baştan anlam verememiştim sonradan anladım ne derece doğru bir söz olduğunu:D

Aynen amcanın dediği gibi çok oturan olunca işte böyle yalama oluyor :D

Valla nadir abi, jenerasyon farkından dolayı eski teknolojiyle üretilen arabanın azizliğine uğramışsın sen başka bişey değil. İlk sahibinden Vectra GT SFI lar, Astra GSI SFI lar falan görüyorum adam bunu bana sattıramazsın diyor, bozulmuyo diyolar. İflah olmayacak bir araban var kızma bana ama. Ben aracımı ne kadar zorlasam da, şehir içinde 2 vectra bmw mercedes kovalasak da sürekli 6500 devirde vites değiştirsek de ben şahsım adına daha 33 33 kuruşu geçemedim, hiç lpg ayarı yaptırmadım, hiç sıfır motor da yaptırmadım. Bunca yapılanlara rağmen araç iflah olmuyorsa satıp başka bir araç almak gerek. Hiç yoktan araştırarak birinden Vectra B 2.0 16V SW emanet alıp bir süre kullanıp deneseniz farkı görürdünüz.

Valla nadir abi, jenerasyon farkından dolayı eski teknolojiyle üretilen arabanın azizliğine uğramışsın sen başka bişey değil. İlk sahibinden Vectra GT SFI lar, Astra GSI SFI lar falan görüyorum adam bunu bana sattıramazsın diyor, bozulmuyo diyolar. İflah olmayacak bir araban var kızma bana ama. Ben aracımı ne kadar zorlasam da, şehir içinde 2 vectra bmw mercedes kovalasak da sürekli 6500 devirde vites değiştirsek de ben şahsım adına daha 33 33 kuruşu geçemedim, hiç lpg ayarı yaptırmadım, hiç sıfır motor da yaptırmadım. Bunca yapılanlara rağmen araç iflah olmuyorsa satıp başka bir araç almak gerek. Hiç yoktan araştırarak birinden Vectra B 2.0 16V SW emanet alıp bir süre kullanıp deneseniz farkı görürdünüz.

Cinsel hayatımı bitirdi imansız :D

........Hiç yoktan araştırarak birinden Vectra B 2.0 16V SW emanet alıp bir süre kullanıp deneseniz farkı görürdünüz.

İşte o zaman "aboooooovvv Opel ne araba yapmış be" der :maden:

Savaş abi sen benim kara belmayı gördün sence nasıl?

Ben benim arabaya kezban diyorum, kara belma da fenaymış :D

Geri