Beni Opel Düşmanı Sanan Arkadaşlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çağatay işte bir şeyin ilk sahibi olmak o yüzden çok önemli :D her şeyini sen bileceksin ;) şimdi bu aracın yapılması gereken iki kısım yeri var... birincisi amotisörler değişecek diğer ise komple bir firenciden geçecek sonra hiç bir şeyi kalmıyor...

Öyle ki ben 80 000 km de otomatik yağının dahi değişmesine dikkat eden biriyim bazıları vardır sallar çokta tın der ama araç gider bizimkisi de bakarsın su koyar :)

Nadir 154.000 km de motor yaptırmışsın. Malüm bizim motorlar o kilometrelerde delikanlılık çağını yaşarlar, senin aracın delikanlılığını yaşayamadan göçmüş, bu durum ya senden evvelki sahiplerinin ya da senin araca yeterli ilgiyi göstermediğinin işaretidir (düşük bir ihtimal ama fabrikasyon bir kusur da olabilir). Yağ, su gibi sıvıların eksikliği bile motoru bitirmeye yeter de artar bile. Bendeki A kasa 280.000 km de, km ne kadar silinmiş belli değil (bence kesin silinmiş ama ne kadar silinmiş bilmiyorum) yani en az 300.000 km de olan araç resmen olgunluk dönemini yaşıyor, tabiri caizse gram yağ su eksiltmiyor, performansı da oldukça iyi. Ben bu aracı aldığımda 200.000 km yi çoktan devirmişti, üstelik benden bir önceki sahibi araca hiç bakmamıştı. Seninkine şanssızlık diyelim.

Şanssızlık diyorum ben. Önceki aracım corsa c de sadece yağ be fren balatası değiştirdim. Şu an kullandığım aracımla uğraştığım kadar hiçbir arabayla uğraşmamışımdır.

1992 model AE92 Corollamız vardı 20 sene bindik, ne bir kere yolda kaldık ne bir sorun yarattı. 1996 Vectra B aracımız da oldu onda da sorun yaşamadık hiç. 2. el aldığımız da öncesi kağıt üstünde ne kadar düzgün olursa olsun önceki sahibi neler yapmış bilemiyoruz.

Opeli çok severim ama Japonlar daha sorunsuz.

İsin garip kısmı abi ben bu aracı Türkiye den almadım :) yurt dışından aldım ;) sahibi Alman benim bu araç has Alman :D aracı aldığım da 130 000 de idi :) şimdi 170 000 olmadı bilem.

Bende reno çok severim sağlam bir araç opel kadar dış aksamı dayanıklı değil ama harbiden motor olsun yürür aksam olsun çok güzel sert bir araçtır ama asla yolda bırakmaz... öyle de bir yapısı var...

Şanssızlık diyorum ben. Önceki aracım corsa c de sadece yağ be fren balatası değiştirdim. Şu an kullandığım aracımla uğraştığım kadar hiçbir arabayla uğraşmamışımdır.

1992 model AE92 Corollamız vardı 20 sene bindik, ne bir kere yolda kaldık ne bir sorun yarattı. 1996 Vectra B aracımız da oldu onda da sorun yaşamadık hiç. 2. el aldığımız da öncesi kağıt üstünde ne kadar düzgün olursa olsun önceki sahibi neler yapmış bilemiyoruz.

Opeli çok severim ama Japonlar daha sorunsuz.

İsin garip kısmı abi ben bu aracı Türkiye den almadım :) yurt dışından aldım ;) sahibi Alman benim bu araç has Alman :D aracı aldığım da 130 000 de idi :) şimdi 170 000 olmadı bilem.

işler karıştı :D

Türkiye de sanırım benim bu aracın aynından yok. Kafa aynı ama en basit açılır tavan yok :) yada düz vites benim araç otomatik hehehehe

Tamam işte Nadir abi senin araç farklı her şey o yüzden :D

Tamam işte Nadir abi senin araç farklı her şey o yüzden :D

Çözümlemeyi yaptık diyorsun yani :rakir::rakir:

Geri