bence bizden tırsıyorlar hemde fazlası ile

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herşey Göz Önünde..İngilteredeki Holiganlar GıttıKlerı ülkelerde duKKanları Yağma Yaparken.ßı kaç yıl oNce buraya Geldıklerınde..Turk kahvelerınde maç seyrettiler ayrıca Bıra yerıne,Acılı Tur kahvesını yudumladılar..Kısacası Ya bu ülkeye gelen adam oLur,yada adam etmesini Bılırler..Ne MutLu TÜRK'ÜM DİYENE..

arkadslar farkındasınız dımı vıdeoda o yıldızları yıyen şeklin kafasında fes var... ben dıcek bısı bulamıyorum...

Tırscak tabi abi bunlarda hala osmanlının bıraktığı derin izler var işlerine gelmez güçlü bir türkiye

bizi bizden başka kimse yıkamaz,yeterki birbirimize düşmeyelim...er veya geç bunu anlayacağız ve tüm dünyaya diz çöktüreceğiz...

NE MUTLU TÜRKÜMDİYENE...

beklenir yunanlılardan valla,
yunanistanda bazı limalara girerken Türk gemilerine ters ve uzun rota mecburiyeti koyup işmizi zorlaştırıyorlardı... neymiş efendim, Türk ticaret gemilerinden normal güzargah üzerinde bulunan kıçıkırık birkaç yunan askeri gemilerinin fotoğrafını çekiliyormuş, ajanlık yapıyormuşuz! çeksek ne olur, çekmesek ne olur

Gercekci olun gercekci ! Kimsenin biz bu Turklerle basedemeyiz diye korktugu falan yok. Tek korktuklari basimiza bela olur diyerek korkmalari.... Gercekten korksalar kafamiza cuval gecirebilirler miydi ? Evet, nufusumuz fazla. Bu onlar icin tehtit olusturuyor. Ama artik savaslari kalabalik ulkeler degil, zengin ulkeler, teknolojisi ileri ulkeler kazaniyor, bunlar tehtit olusturuyor, bunlardan korkuluyor. Biz anca kendimiz calip kendimiz oynuyoruz, bozaciya leblebici sahitlik yapinca kendimizi kaf daginda goruyouz...

sultanmehmet1tw1.jpg

sen çok yaşa Fatih....

başbakan boşuna demiyor her aileye 3 çocuk yapın ki dünyayı yönetelim o bu açıdan bakıyor bizde 2 kişi zor karnımızı doyuruyoruz cocuk yapmasak olmazmı derdindeyiz:D ama bu videoyu izledim ya alayına isyan:D ne mutlu TÜRKÜM diyene

Gercekci olun gercekci ! Kimsenin biz bu Turklerle basedemeyiz diye korktugu falan yok. Tek korktuklari basimiza bela olur diyerek korkmalari.... Gercekten korksalar kafamiza cuval gecirebilirler miydi ? Evet, nufusumuz fazla. Bu onlar icin tehtit olusturuyor. Ama artik savaslari kalabalik ulkeler degil, zengin ulkeler, teknolojisi ileri ulkeler kazaniyor, bunlar tehtit olusturuyor, bunlardan korkuluyor. Biz anca kendimiz calip kendimiz oynuyoruz, bozaciya leblebici sahitlik yapinca kendimizi kaf daginda goruyouz...

bencede kendi kendimize gaz veriyoruz sadece :( dışardan daha net görünüyordur halimiz

Geri