Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FAB' Alıntı:tansu usta hiç bir yanlışın yok. istediğin bilgiyi verip vermemek sana kalmış bişey.kimse şu bilgiyi ver diye zorlayamaz seni:sorry:
Corsa_N' Alıntı:ben buraya bir opel servisi olarak yazıyorsam ve insanlara size yardımcı olurum çünkü ben opelden anlıyorum yazıyorsam hiç düşünmeden ne biliyorsam yazardım .
içimde şu korku hiç bir zaman olmazdı ;sırrı vermemeliyim yoksa kimse dükkanıma gelmez.
benim düşüncem sen onu söylersen dürüstlüğüne inanıp seninle daha çok iş yaparlar tutup sanzımanı ben dağıtacak değilim ama sen dürüstsün diye sana getiririm.
hakediyorsan hakettiğini alırsın.
DÜŞÜNCENE SAYGI DUYUYORUM ARKADAŞIMMmarikan' Alıntı::good:
herkes hakettiğini kazanır, hakettiğini yer. rızkı bellidir. eğer bu şey ticari kaygı güdülerek yada "ben biliyorum" die bi kibir taşınarak yapılıyorsa bence yazık. herkes şu anki konumuna gelmek için emek sarfetti elbet. kimsenin emeğini kimse küçümseyemez. insanlar yıllarını vererek tecrübe kazanıyolar. elbette tecrübe kazanmak kolay değil. yalan dünya da herkes biribirine muhtaç. bugün onun sana işi düşer yarın senin ona. diceksin ki sen benim çektiğim zorlukları belki çekmemişin ondan böle konuşuyosun. hayır. ben 20 yaşındayım. hem okudum hem kendi dükkanımızda çalıştım. üniversiteyi kazandım. ertesi yıl yaz tatilinde gittim inşaatta elektrikçilik yaptım hem okudum hem çalıştım. ama hiç bir zaman bildiğim bişeyi kimseden saklamadım veya meslek sırrı die gizlemedim. ne biliyosam insanlarla paylaştım. küçüklüğümden beri ticaretin içindeyim yani bende.
Sen bu sitede bi çok insana yardımcı oldun onu da çok iyi biliyorum emin ol. belki bu sitede biçok insan sana hak veriyo ama bide şöle düşün. gün olur sana bu konuda hak veren insanlara fikir danışmak zorunda kalırsın. nası danışabilirsin ki? sen onlardan meslek sırrı die bi tecrübeni gizlemişin bi zamanlar.
ustam gücenme ama dediğim gibi yalan dünya gün olur birinin işi düşer sana gün olur senin işin düşer başkasına.
ben sana hak vermiyorum açıkçası.
Corsa_N' Alıntı:ben buraya bir opel servisi olarak yazıyorsam ve insanlara size yardımcı olurum çünkü ben opelden anlıyorum yazıyorsam hiç düşünmeden ne biliyorsam yazardım .
içimde şu korku hiç bir zaman olmazdı ;sırrı vermemeliyim yoksa kimse dükkanıma gelmez.
benim düşüncem sen onu söylersen dürüstlüğüne inanıp seninle daha çok iş yaparlar tutup sanzımanı ben dağıtacak değilim ama sen dürüstsün diye sana getiririm.
:good: :good:
hakediyorsan hakettiğini alırsın.