haklısın sonuna kadar ustam.. bu sıtede gun geçmiyorkı böyle olaylar olmasın. ancak sordugu sorunun cevebını verıyorum adam bana senın zekandan suphe edıyorum dıyo..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ismail_budak' Alıntı:usta bizim orda bi laf vardır ... ürür kervan yürür sen işine bak takma kafana böyle şeyleri...biz senin degerini biliyoruz gerisi yalan...
tansugurler' Alıntı:slm arkadaşlar sizlere bugüne kadar verdiğim bilgilerle yardımcı olmaya çalıştım belkide araçlarınızın sorunları azda olsa giderildi ama bazı bilgiler vardırki söylenmez ve söylenemez biz tecrübeelri kolay kazanmıyoruz herşeyi söylemek durumunda değilim veya değiliz bazı arkadaşlar beni (kınıyorlar) kendilerine bilgi vermedim diyee eğer bunun yüzünden (kınanacaksam) yönetimden benii bu siteden çıkarmasını istiyorumm ben bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorumm lütfen açık sözlü olupp düşüncelerinzi yazın ve kendinizi benimm yerime koyunn geç saatlere kadar arıza arayıp bulmak ve sonrada burda onları yazmak ben bazı çözümleri elemanalrıma söylemiyorum ama burda sizlerle paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorumm teşekkür ederimm
ismail_budak' Alıntı:benim yazılarımı okursan görürsün ben her cümlemin sonuna 3 nokta korum sana özel bişey deil... bu 3 nokta...
ismail_budak' Alıntı:tüh tansu abi bak gördünmü aç kalıcan şimdi ne olucak...