Arkadaşlar bayramda yollarımızın hali malum. Yıllardır bayramda yolculuk yaparım ama bu bayram kadar kalabalık bir trafik görmedim ben. Dün akşam K.maraş Adana yolunda K.Maraşın 15-20 km çıkışında normal seyir halinde ilerlerken önümdeki aracın yavaşlaması ile bende 4. vitesten 2 ye kadar inip normal bir şekilde yavaşladım. Hiçbir şekilde ani frenleme falan olmadı. Tam bu sırada arkamdan acı ve uzun bir fren sesiyle beraber bir gürültü koptu ve olan oldu. Adamın biri artık hızı kaçtı bilemiyorum (kaza sonunda 38metre fren izi ölçüldü) arkadan benim arabaya bindirdi. Kısa anlatacak olursam adam da kasko var bende de kasko var. Ben karşı tarafın ruhsat ehliyet ve sigorta fotokopilerini aldım ve karşılıklı tutanak tuttuk. Benim araçta 2-3 bin arası masraf var. Zaten karşı tarafın motor filan dağıldı onun masrafını düşünemiyorum. Burada sormak istediğim bundan sonraki gelişmeler nasıl olacak veya yapmam gerekenler nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim...
Ayrıca arkadaşlar USTA ŞOFÖR HATA YAPMAYAN DEĞİL BAŞKASININ HATASINI FARK EDİP ÖNLEM ALANDIR diyecem ama ben kaza anında alacak önlem bulamadım
Ayrıca arkadaşlar USTA ŞOFÖR HATA YAPMAYAN DEĞİL BAŞKASININ HATASINI FARK EDİP ÖNLEM ALANDIR diyecem ama ben kaza anında alacak önlem bulamadım