Bayi aradı arabam hazırmış almaya gidiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilgetn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çıta koymayı unutmuşlar ekonomik kriz bahanesiyle:D

tesekkür ederim renk teknik gri. ilk fırsatta çıta taktıracağım.

Jantaları bende beğenmedim ama jant taktıracağım diye uğraşamam galiba... böyle kalır galiba....

Herkese teşekkür ederim.
Arabamla ilk gün 850 km yol yaptım. sanırım rodajı bu tatilde halledeceğim.
İlk izlenimlerim; 1. vites gerçekten sorunlu. Daha önce dizel araba kullanmamış olsam çok zorlanacaktım ama dizel pick-up kulandığım için bu kısmı hallettim. Arabanın diğer vitesleri 1. vitesin hantallığını affettiriyor. Hele rampada turbonun hız kesmemesi süper birşey. Birde arabanın tam yüklü ( 4 büyük + 2 çocuk + bagaj tam dolu = yaklaşık 400 kg.) düşünürsek gerçekten süper. Ama arabada beni en çok mutlueden C.C eskiden yollarda hızımı 90-100 km de sabit tutacağım diye ( 2 çocuk olunca biraz kontrollü gidiliyor.) bacağıma kramp girerdi. C.C sağolsun o işi halletti 850 km de yaklaşık 200 km ben gaza basmışımdır. geri kalanı C.C halletti. Yakıt şimdilik tatminkar. Daha sonra daha iyi olacağını tahmin ediyorum. İlk full depo ile 850 km gitti klima full açık yeni kırmızı yandı depoda sanırım 5-6 litre yakıt var. Şimdilik bu kadar. Diğer şeyleri benden daha iyi biliyorsunuzdur.
Galiba bu araba beni daha sonra çok daha mutlu edecek. Hepinize iyi sürüşler....

maşallah 850 km,ilk günden uzak bi yere gittin anlaşılan ankaradan,yakıtıda koklamış,jantların bence güzel zevk meselesi,bence rengi de çok güzel,ben siyahla bu renk arasında kalmıştım ama siyahı iyiki almamışım,bu arada arabanın yolu tutuşu ve viraja girişinden bahsetmemişsin hiç,

hayırlı olsun kazası z belasız işyerimdeyim göremiyoorum ama akşam ilk işim bunnla ilgilenmek olacaak tekrar hayırlı olsun

Herkese teşekkür ederim.
İlk full depo ile 850 km gitti klima full açık yeni kırmızı yandı depoda sanırım 5-6 litre yakıt var. Şimdilik bu kadar. Diğer şeyleri benden daha iyi biliyorsunuzdur.
Galiba bu araba beni daha sonra çok daha mutlu edecek. Hepinize iyi sürüşler....

tekrar hayırlı olsun. 10 bin km'yi geçince yakıt sarfiyatı biraz daha düşecektir. Ben uzun yolda 4.9 lt/100 km değerini yakalamıştım. Bir depo ile 1000 km gittim. Plaka da hayırlı olsun. AA ad ve soyadımın baş harfleri olduğu için benimde istediğim bir plaka:)

Yol tutuşu konusunu dile getirmeye gerek yok araba Astra. Önceki aracımdanda memnunum bundanda. Birde araba ağırdı virajlarda zorlamadım, ama zorlasamda sorun çıkarmayacağına eminim...

Bi mercek bi xenon bi film tamamdir baska bisi istemez araba mercekte olmasa olur hatta

bence opalde krom cam altı çıtası taktırabilirsin 100 tl ye vede koyu füme bi cam filmi çok yakışıyo bence xenonda düşünürsen 400 e halledebilirsin ordan....

Geri