Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence bayanlar trafikde coğalmaya başladıkları için böyle düşünüyoruz.Zira dolmuşçular taksiciler... vs hep erkek.Ben dahil eminim hepimiz bunlardan şikayet ederiz - yol vermeme,sürekli korna çalma vs,vs...- Sözün kısası bayanlara yardımcı olmamız lazım trafik konusunda.
way bursalı selam
daha bugün döndüm bursadan,
karacabey,m.kemal pasa,hatta inegöl oralarda islerim vardi da...
neyse off topic yapmis oluyorum bu sekilde,sadece bi selam verim istedim
Bayanların işine akıl bulmak çok zor. Yinede genelleme yapmayayım bazılarını yaptıklarına diyelim.İki saat önce yaşadığımı aktarayım. Bir restoranta ayran içmek için durdum.Yer şehirler arası yol .Bir araba geldi. içinden dört bayan indi .Onlarda ayranlarını içtiler ve beş dakika sonra kalktılar.Arabanın yönü gideceği yöne hareketi müsait hanım arkadan gelen trafiğe rağmen gerigeri gitmezmi Garson can havliyle bağırıp durdurdu .Abla sern neyapıyorsun seni şimdi süpürecekler.Hanımın cevabı çok ilgimç ve enterasan gerigeri gidince yol verirler eğer ileri gidersem vermezler vururlar oldu. Bundanda bazılarının kuralları kafalarındaki kurgular olduğu anlaşılıyor.
aynen ibrahim
ben bir defasnda,
sol şeritten gidiyorum hemde arkamdakilerin sellektör ve kornalarına umursamadan...bence benim için en emniyetli şerit sol şehir,hızlı gitmek isteyen yanımdan geçsin önüme gelsin diyen bi bayana rastlamıştım
allaaam ölür müsün öldürür müsünnnn
hehhehe