ewt bayanların hevesini kırmaya gerek yok bayan şöförler arasında gerçekten iyi araba kullananlar var ama ben yinede başımdan geçen bi olayı anlatmak istedimm bacanağım 97 senesinde sıfır toyota corolla almıştı karısıda heveslenip arabaya merak sarmış ve artık heryere arabayla gitmeye başlamışş aradan 2 sene gheçti araba 3 kere baskı balata değiştirdi sağında solunda çizkler ve hafif göçmeler var bu araba nasıl mı bu hale geldi hemen söyliyim baldızım araç hareket halindeyken debriyajı ayak desteği olarak kullanıyormuşş apartmanlarının otoparkına girerken yolun sağında duran otopark girişinin dar kapısından geçmek için daha kapıyı doğru dürüst ortalamadan dalıyormuş içeri ve durum ortada asıl enteresan olan ise şuu iki araba 99 senesinde yola çıkacağız yolda tek şeritli bi baktım bizim bacanak arabayı karsına verdi neyse yola çıktık baldızz başladı tek şeritli yolda soldan gitmeyee ama ben kafayı yicem tabi önünde sollayacağı araba yok soldan gidiyoo ya, karşıdan araba gelsee kafa kafaya... dörtlü faln yaktımm durdurdum zorla ne yapıonn sen dediimm, meğer bizim baldızz tek şeritli yollarda karşıdan araba gelmiyorsa sol şeritte gidilir diye biliyormuşş töbeee birde bizim baldız inanmadı, bana sen yanlış biliyon demezmi zorla ikna ettim de kazasız belasız gittik
ama burda yazdıklarım meclisten dışarı ben inanıyorum bayan şöförlerr gerçekten iyi araba kullanabilirler iyi kullananların sayısıda çook yanii..
baldıza ne mi oldu?, şimdi ooo arbanın kitabını yazdıı, bacanak 97 toyotayla kaza yaptı sattı,sonra baldızın beğenmesi üzerine 2005 toyota corolla verso aldılar(7 kişilik olanlardan) 2007 senesi oldu tık yok, arabayı nasıl kullanıyosa profesyonel olmuş yauu, bendenn farkı kalmamışş