Baska Yerde Yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tarikc' Alıntı:
bu arada son zamanlarda forum ahalileri hep birbirleriyle zit fikir yada zit elestiri üretmek icin bi caba icinde sanki,hadi hayirlisi...
ama sunuda eklemem gerekir ki,ben bu forumu bu sekilde bulmadim we aslinda buldugum sekliyle cok daha güzel.//opelim.net'te paylasim esastir(!)

paylasimin icinde sagol arkadasim,baktim,güldüm we gectim ;o)

abicim sanada 10 tane 9 (+99999999999) :):)

Arkadaslar neden yanlıs anlıyorsunuz anlamıs değilim ???

İnsanımızla her zaman gurur duydum ve duyacagım..

Artık kılişeleşmiş bir YURDUM İNSANI manzarasıdır bu.

Not: Bu resim ve yazı MİLLİYET in sitesinden alınmıştır...http://galeri.milliyet.com.tr/yurduminsani.asp

O zaman hicbir sekilde bu tur resimler paylasmayalım (!)

Edit...

yhaa abicim polemik yaratmaktan başka hiç birşeye yaramaz bu yorumlarınız kusura bakmayında

bu arada farkındayım bu aralar herkes birine catıyor olay cıkıyor ve birileri bundan zarar görüyor ayıptır yhaa paylaşmıs madem o kadar dokunuyor tartışma kına gtsin kaldırmasını iste zaten kaldırır koyanda bu video yu

nefret kardeşim sende takma abicim yhaa boşverr

haaaaa ben bunu yazdım diye kimse bana çatmasın tartışma istemiyorum tamammı opelim.net ailesini üyeleri

tarikc' Alıntı:
bu arada son zamanlarda forum ahalileri hep birbirleriyle zit fikir yada zit elestiri üretmek icin bi caba icinde sanki,hadi hayirlisi...
ama sunuda eklemem gerekir ki,ben bu forumu bu sekilde bulmadim we aslinda buldugum sekliyle cok daha güzel.//opelim.net'te paylasim esastir(!)

paylasimin icinde sagol arkadasim,baktim,güldüm we gectim ;o)
bende katılıyorumm sana tarık

belkıde basına gelen olaydan sonra park ettıgı arabasını tv ızlerken goz ucuyla dıkızlemek ıstıyordur neden buyutuldu bu kadar?

Arkadaşlar uzatmaya gerek yok artık ... :(
Paylaşım için teşekkürler ...

Corsa_N' Alıntı:
:D katılıyorum... ama birşeyi değiştirmeyecek bu durum sonuçta bugüne kadar bu şekilde yerleşmiş kafalara daha çok yazı gelir alpasch bu konu üzerine.

+10000000000

Geri